Bästa Shopify webbdesignerföretag

Keep scrolling! Keep scrolling!

Shopify är en av de mest populära plattformarna för att skapa e-handelswebbplatser. Även om det kan vara enkelt att skapa lagerwebbplatser på Shopify, finns det begränsningar. För att helt kunna anpassa din webbplats eller ditt tema behöver du djupare teknisk expertis, och det är vad vi erbjuder. Våra Shopify-utvecklare förbättrar användarupplevelsen på din webbplats och kan öka antalet konverteringar.

På Digital Dividend kan du få Shopify-utvecklare som har erfarenhet av att arbeta i flera olika e-handelsbranscher, inklusive kläder och kläder, smycken, mat och mer.

Anpassad e-handelsutveckling

Vi skapar anpassade Shopify-butiker. Oavsett om du behöver en återförsäljare, flera butiker eller flera butiker, har vi erfarenhet och är redo att hjälpa. Om du redan har en befintlig butik byggd på någon annan plattform kan vi också migrera den till Shopify med bibehållen webbplatskvalitet.

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra marknadsföringsautomatiserings- och kommunikationsverktyg i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken är utplacerad fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att säkerställa att saker fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du till och med lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

VARFÖR ANLITA DIGITAL DIVIDEND FÖR SHOPIFY?

SHOPIFY UPPLEVELSE

Vi har många års erfarenhet av Shopify och hjälper ett brett spektrum av kunder. Vi kan skapa din skräddarsydda Shopify-butik, oavsett om den är detaljhandelsbaserad, flera butiker eller flera leverantörer. Från anpassad utveckling till optimering och underhåll, du kan lita på våra experter.

DEDIKERAT LAG

Om du vill anställa ett dedikerat team av Shopify-utvecklare för att integrera med ditt befintliga team – med dig i spetsen – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som sköter koordinering och kommunikation åt dig. Du kan till och med kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar

TRANSPARENS OCH RAPPORTERING

Vi tror på att hålla saker transparent för dig. Det är därför du får fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsdetaljer på Trello, vi håller dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

UPPFYLLA DINA DEADLINES

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Från planerade uppgifter till brådskande, vi utför med kvalitet och slutför ofta saker i förväg. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

    Bevisa att du är människa genom att välja Kopp.