Digital Relälåda

Keep scrolling! Keep scrolling!

DIGITAL RELÄLÅDA

Digital elektronikenhet

ÖVERSIKT

En enhet skapades som klarar av extra belastningar med hög effekt i bilar. Produkten kan installeras i specialanpassade fordon för att utöka anslutningsmöjligheterna med extra belastningar för fordonsenheter. Digitala/numeriska reläer ger en frontpaneldisplay eller en terminaldisplay via ett kommunikationsgränssnitt. Detta används för att visa reläinställningar samt realtidsström/spänningsvärden, bland annat. Enheten överensstämmer helt med säkerhetsföreskrifterna.

UTMANINGEN

Det finns ingen separation mellan en lågspänningskrets från en högspänningskrets.
Mindre kontroll över flera kretsar.
Den kraftiga elektriska belastningen stöds inte i mikroprocessorn.
Det finns inga överbelastningsreläer för att skydda motorn.

TEKNIKVAL

Efter att ha utfört omfattande forskning om olika teknikstackar bestämde vi oss för att använda C/C++ för programmering av firmware och skapa GUI för produkten med C#. Vi köpte kontroller från Microchip. Software Framework som vi använde är Atmel Software Framework (ASF). För kommunikation använder vi Canbus, bluetooth, I2C, SPI, USB, HID, LIN. Sensorerna som vi använder är tryck och temperatur.

IMPLEMENTERING AV LÖSNING

Enheten för en klient som Digital Relay Box skapas. Vi har designat den elektroniska kretsen för att den ska fungera. Enheten kan hantera extra tilläggstyp av högeffektsbelastningar i bilar. Produkten kan installeras i specialfordon som polisbilar, ambulanser och byggbilar för att utöka anslutningen med extra laster som varningsljus, nödljus och elverktyg etcetera. Enheten uppfyller säkerhetsföreskrifterna och tillåter slutanvändarna att anpassa utgångarna helt genom en mycket interaktiv PC-mjukvara.

KONTAKTA OSS FÖR EN FRI IT-KONSULTATION

Behöver du hjälp med att förstärka ditt team, alternativt saknar ett team och behöver hjälp? Fyll i formen nedan för att få en fri konsultation och få veta hur Digital Dividend kan hjälpa er med att få ert företag att växa

  Bevisa att du är människa genom att välja Stjärna.

  VAD HÄNDER HÄRNÄST?

  • Vår support kontaktar dig inom kort efter att ha läst om era behov
  • Om du har bett om det, så signerar vi en NDA för att säkerställa högsta nivå av dataskydd
  • Vår säljkontakt sätter sedan ihop ett omfattande projekt och affärsförlag (kan exemplevis innehålla estimerad tidslinje, investering, lista på CV över konsulter, m.m.)
  • Det dedikerade teamet för ditt projekt kan börja arbeta inom 10 dagar