Eböcker

Keep scrolling! Keep scrolling!

5 avgörande saker du måste veta innan du anlitar IT-konsulter eller ett företag inom programvaruutveckling

Gratis ebook avslöjar 5 nycklar för att säkerställa framgång när du anlitar IT-konsulter eller ten byrå inom programvaruutevckling, samr hur du väljer rätt partner.

9 Skäl Till Att Pakistan Är En Guldgruva För Att Hyra Utvecklare

Att hitta kandidater med rätt kompetens är idag en stor utmaning, vilket leder till att tech lledare söker efter kompetens offshore mer än någonsin tidigare. Och Pakistan blir allt mer ett populärt val bland ledande techbolag för offshore-outsourcing på grund av en mängd olika anledningar. Vi har sammanställt 9 punkter för att hjälpa dig förstå varför Pakistan är en guldgruva för att anställa offshore-utvecklare.

6 Essentiella Faktorer Världens Mest Framgångsrika Appar Har Gemensamt

Det finns nästan 5 miljoner appar tillgängliga på App Store och Google Play tillsammans. Och det har aldrig varit svårare att få uppmärksamhet och behålla användare än idag. Men även om världens topp 10 appar har miljarder användare, började de också på noll. Så vad är det då du behöver tänka på? Det är vad vi är här för att dela. Den här e-boken guidar dig till några av de viktigaste faktorerna för att skapa mycket framgångsrika applikationer.