dd-logo-loader
logo
logo

Speedoy

Speedoy är en plattform för online-beställning av mat för restauranger, som gör det möjligt för kunder att göra beställningar online från restaurangens egna webbplats och mobilapp.

Ökad Räckvidd: Speedoy ökar restaurangens räckvidd jämfört med konkurrenter genom att använda sig av Online Webbplatsbokning, Mobilappar, Appar för Beställningshantering, Leveransappar, och andra funktioner.

 

Bättre Kundanskaffning: Vårt SEO-vänliga system placerar restaurangen högst upp i sökresultaten. På så vis kan nya hungriga kunder hitta restaurangen på några sekunder, och varifrån som helst.

 

Värdefulla Kundinsikter: Speedoy ger dig tillgång till värdefull data för varje beställning du tar emot, vilket hjälper dig lära känna din målgrupp bättre. Ökad kunskap om kunder gör det enklare att förbättra kundupplevelsen och nöjdheten.

 

Enskilda och Flera Filialer: En komplett digital lösning för restaurangägare med flera filialer eller avdelningar. Gör det möjligt att hantera beställningar, kunder och data från olika restaurangfilialer genom en enda varumärkt app och webbplats.

 

Dedikerad Kundsupport: Supporten finns tillgänglig när som helst under veckan. Vårt dedikerade supportteam finns alltid där för att ge våra kunder långsiktig support som anpassas efter deras verksamhets specifikationer.

 

Enkel och Snabb Installation: Precis som vårt namn talar om, så älskar vi att påskynda saker. Istället för att vänta månader och veckor på att få en varumärkt mobilapp och webbplats kan du få det med Speedoy inom några få timmar, med fullt integrerade verktyg.

Har du några frågor?

This site is registered on wpml.org as a development site.