Android Utveckling

IOS Utveckling

Mjukvaru-utveckling och konsulttjänster av högsta kvalitet sedan 2008. En partner du kan lita på

Lösningar inom webb, mobil, och IoT i framkant för start-ups, scale-ups, SME’S samt större företag och organisationer.

Keep scrolling! Keep scrolling!

Fokusera mer på att bygga, och lägg mindre tid på att anställa

Skala enkelt ditt team genom att anställa seniora, passionerade och professionella utvecklare av Digital Dividend för att fylla luckor i ditt team. Om du inte har tid att hantera ett team eller ett projekt kan du även låta oss sköta allt design- och utvecklingsarbete så att du inte behöver göra det själv.

Hyr
Utvecklare

Utöka ditt team och din kompetens genom att anställa seniora, passionerade och professionella utvecklare och accelerera er utveckling och tillväxt.

Tjänster Inom Mjukvaru-utveckling

Förvandla dina idéer till affärer genom att nyttja teknologi. Låt Digital Dividend hantera utveckling och design av ditt projekt så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

null

2008

Vi började
null

75+

Utvecklare och
experter
null

300+

Designade, programmerade
och distribuerade projekt
null

15+

Års erfarenhet
av utveckling

Hjälp på plats, remote, eller en kombination.

Digital Dividend erbjuder mjukvaruutvecklare, IT-support personal och done-for-you mjukvaruutvecklingstjänster. Ni kan få personer på plats, hela offshore-team, eller en mix. Om budgeten är snäv men målen höga hjälper vi er att hitta rätt kombination för ert projekt och er budget. Vi samordnar också alltid kommunikationen så att det blir en smidigt upplevelse för våra kunder.

Stark kompetens inom webb, app och inbäddad programvaruutveckling

Våra utvecklare har erfarenhet av webb- och mobilappsutveckling med den senaste tekniken. Detta inkluderar Javascript, MERN, Apple och Android native apps med mera. Våra utvecklare av inbäddade system kan skriva firmware och designa er hårdvara. Ni får ren, modulär kod istället för spagettikod.

null

Kodgranskningsförmåga

Våra utvecklare förstår hur viktig kodgranskning är. De omsätter det i praktiken genom att utföra den tillsammans med ditt team, enligt dina regler. Du är alltid chef över din kodbas.
null

Agila principer

Vi erbjuder er personer som är bekväma i en agil utvecklingsmiljö. De lär sig fort och får jobbet gjort i tid.
null

Skala upp eller ner

Om du behöver fler personer för ett projekt kan vi göra det möjligt med hjälp av våra egna offshore-resurser. När behovet försvinner kan vi minska resurserna så att du aldrig sitter med mer personal än du behöver.

    Please prove you are human by selecting the Flag.