Integrationstjänster för betalningsgateways

Keep scrolling! Keep scrolling!

Integrationstjänster för betalningsgateways

Digital Dividend tillhandahåller olika integrationstjänster för betalningsgateways som ett tillägg till mjukvaruutvecklingstjänsterna för att kunna underhålla våra kunder med enkla onlinebetalningslösningar. Med en mängd olika betalningslösningar tillhandahåller vi konsultation och skräddarsydda lösningar för att integrera den lämpliga betalningsporten till dina affärsbehov. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att integrera betalningsgateways online såväl i webb- och mobilappar som plattformar för att uppfylla er efterfrågan och förse er med säkra och avancerade betalningslösningar.

Begär en kostnadsfri offert

Garanterat svar inom en arbetsdag!

  Swish

  Swish är en svensk mobilplånbok som kopplar ihop en användares telefon med sitt bankkonto. Genom att ange betalningsmottagaren och det belopp som ska skickas eller bara skanna en QR-kod kan du göra P2P-överföringar och betalningar i butik. För att få förstahandserfarenhet av att upprätthålla försäljning och påverka framtiden med innovation, har Digital Dividend Integrerat Swish Payment Gateway för Speedoy som används av många restauranger för att ta emot betalning från slutkunder vid beställning av mat online.

  PayPal

  PayPal är den mest använda betalningsgateway som gör det möjligt för företagare och kunder att utföra interna och externa transaktioner från hela världen. Digital Dividend har integrerat Paypal i många webb- och mobilapplikationer för olika företag och deras verksamheter runt om i världen.

  Stripe

  Digital Dividend har en integrerad Stripe Payment Gateway som använder Strong Customer Authentication (PSD2) för våra europeiska kunder, helt enligt de nya europeiska reglerna. Stripe är den mest pålitliga och lämpliga betalningslösningen för de kunder som söker den säkraste betalningsgateway-integrationen för online- och personliga återförsäljare, mjukvaruplattformar, digitala marknadsplatser, e-handelssajter och allt däremellan.

  Paynova

  Paynova tillhandahåller ett komplett utbud av internetbetalningstjänster. Paynova ger tillgång till en mängd olika betalningsalternativ, inklusive kredit- och betalkort, samt internetbank i en mängd olika valutor och språk, allt genom ett säkert gränssnitt (PCI). Digital Dividend stödjer och tillhandahåller full implementering av Paynova Payment Gateway för olika företag enligt kundens krav.

  Hyper Pay

  HyperPay är en kraftfull onlinebetalningsport som har banat väg för kontantlösa betalningar i hela Mellanöstern och Nordafrika. För att upprätthålla en perfekt betalningslösning har Digital Dividend integrerad Hyper Pay-betalningsgateway för många e-handels- och tjänstebaserade affärsplattformar i Mellanöstern.

  Auktorisera .NET

  Authorize.Net är ett dotterbolag till Visa Inc. Det är en av de mest använda betalningsportarna. De tillhandahåller enkla, säkra och kostnadseffektiva kreditkorts- och eCheck-behandlingslösningar för att ge bredare försäljningsmöjligheter. Digital Dividend har framgångsrikt integrerat Authorize.Net för en onlinebokningsplattform för företag i USA.

  2Checkout

  2Checkout är en allt-i-ett plattform för betalningsgateway, processor och inlösen. Digital Dividend har integrerat 2Checkout i olika e-handelsbaserade CMS och anpassade webbapplikationer. Genom att integrera 2Checkout kan företagsägare öka acceptansgraden, förhindra bedrägerier och få friktionsfria kundupplevelser på sin webbplats och sina appar.

  VPP API (Visa API)

  Visas betalningsbearbetnings-API:er ger direkt åtkomst till Visas betalningssystem som auktorisering och clearing. Visa-kunder, såsom inlösare, processorer, godkända handlare och betalningsförmedlare kan använda VPP API:er för att behandla betalningar direkt med VisaNet. Digital Dividend har integrerat Payment Processing Visa API för sina Fintech-baserade kundprojekt. Dessutom integrerar vi Visa Checkout som en betalningsmetod i inbyggda Android- och iOS-mobilapplikationer.

  STC Pay

  STC Pay är en Saudi-baserad digital betalningsleverantör som stöder uttag från bankomat via mobilapplikationer. STC Pay är en säker och säker digital plånbok som låter tusentals konsumenter hantera och kontrollera sina konton var som helst och när som helst. För att behålla en gateway med STC, stärker Digital Dividend olika branscher genom att tillhandahålla integrationstjänster för STC Pay.

  Etisalat

  Det är den enda betalningsporten i Förenade Arabemiraten som tillhandahåller elektroniska betaltjänster, främst i Förenade Arabemiraten och Gulf Cooperation Council (GCC) länderna. Etisalat Payment Gateway är en nästa generations betalningsinfrastruktur som inte bara behandlar transaktioner, utan också tillhandahåller kund- och transaktionshanteringstjänster. Digital Dividend hjälper en mängd olika företag inklusive e-handelsplattformar att integrera Etisalat. Vi har huvudsakligen integrerat Etisalat Payment Gateway för projekten av vår Gulf-baserade kund.

  Apple Pay

  Apple Pay är en mobilbetalnings- och digital plånbokstjänst utvecklad av Apple Inc. som tillåter användare att betala personligen, via iOS-appar och på webben med Safari. För att göra transaktioner snabbare och mer tillförlitliga har Digital Dividend implementerat och integrerat Apple Pay i många inbyggda iOS-mobilapplikationer.

  Google Pay

  Google Pay är en digital plånboksplattform och onlinebetalningssystem som utvecklats av Google för att hantera kontaktlösa in-app, onlineköp på mobila enheter, så att användare kan betala med sina Android-telefoner, surfplattor eller klockor. Digital Dividend har bland annat implementerat och integrerat Google Pay i Native Android-applikationer och Cross Platform Mobile Applications byggda på Flutter