Ionic App Utveckling

Keep scrolling! Keep scrolling!

Att skapa en separat app för iOS och Android, eller en inbyggd app, kan bli kostsamt. Vissa små, medelstora och nystartade företag har helt enkelt inte råd med inbyggda appar. Det är här hybridapparna kommer till undsättning. Ionic är en fantastisk plattform för att utveckla plattformsoberoende appar med en enda källkod. Digital Dividend har ett team av experter på Ionic-utvecklare som är bäst på att skapa hybridappar för Android- och iOS-plattformar. Vi utvecklar snabba och skalbara hybridmobilappar med hjälp av Ionic-ramverket.

Anpassad e-handelsutveckling

Skicka oss dina krav så kan vi ordna en skräddarsydd NopCommerce-baserad butik åt dig. Oavsett om du behöver en butik, flera butiker eller butiker med flera leverantörer, har vi erfarenheten att skapa din skräddarsydda lösning. Dessutom, om du redan har en befintlig butik byggd på någon annan plattform, då kan vi migrera den till NopCommerce utan någon kompromiss med kvalitet.

Integrationer

Vi kan hjälpa dig att skapa en komplett e-handelsbutik som är integrerad med din marknadsföring, kommunikation och andra verktyg för att skapa ett komplett system för din verksamhet. Vi kan till exempel integrera affärssystem, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra marknadsföringsautomatiserings- och kommunikationsverktyg.

Underhåll

När butiken har distribuerats fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att säkerställa att eventuella buggar eller problem åtgärdas så snart som möjligt. Vi arbetar för att säkerställa både konsekvens och prestanda i din butik. Vidare kan du lita på oss även om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter utveckling.

Varför Digital Dividend For Nop-commerce Utveckling?

Du Anställer Experter

Det kan vara svårt att hitta Xamarin-experter som också förstår dina krav och vet hur man håller tydliga och öppna kommunikationskanaler med dig. När du anlitar våra Xamarin-utvecklare håller vi dig uppdaterad från början till slut. Och inte bara det, vi har en framgångsrik meritlista när det gäller att skapa Xamarin-mobilappar för våra kunder och vi kan göra samma sak för dig.

Native Ui & Ux Designers

När du arbetar med våra expertutvecklare Xamarin får du även erfarna UI-designers och UX-ingenjörer som är specialiserade på att designa för inhemska mobilapplikationer. Dina inbyggda appar har rika användargränssnitt och intuitiva användargränssnitt som engagerar och tillfredsställer dina användare.

Integrationer

Om du behöver integrera dina mobila applikationer med ett anpassat eller tredjepartssystem, gör vår utvecklingstjänst Xamarin det möjligt. Resultatet är att dina slutanvändare drar nytta av en rikare användarupplevelse.

Komplett Testpaket

Vi testar dina appar på olika plattformar och enheter för att säkerställa att de är funktionella, högpresterande och säkra. Xamarins automatiserade testning tillåter oss också att testa dina applikationer på tusentals enheter, så att du kan vara säker på att dina appar kommer att skalas.

Support Och Underhåll

Din app får support och underhåll även efter att vi har skrivit de sista kodraderna. Det beror på att vi värdesätter dig som en livslång kund. Du kan lämna patchar och uppdateringar till oss och hålla fokus på ditt företag.

Hyr Dedikerade Utvecklare Eller Välj Fast Kostnad

För anpassad Xamarin-mobilapplikationsutveckling kan du välja att antingen anställa ett dedikerat team av Xamarin-utvecklare eller gå med en fast kostnadsmodell och låta oss börja arbeta med ditt projekt. Om du anställer ett team av utvecklare får du också en dedikerad kontoansvarig som kan hantera all kravinsamling och samordning. Hur som helst är arrangemanget flexibelt och upp till dig!

Vad Våra Kunder Säger Om Oss

    Bevisa att du är människa genom att välja Flagga.