Limousine Car Services Online Beställningssystem

Keep scrolling! Keep scrolling!

LIMOUSINE CAR SERVICES ONLINE BESTÄLLNINGSSYSTEM

Ett stort limousineserviceföretag baserat i USA

ÖVERSIKT

Denna klient tillhandahåller lyxig chaufförstransport på hyresbasis. Tills Digital Dividend blev involverad, hanterade klienten endast intaget manuellt genom telefonsamtal, e-post och sociala nätverk. Konkurrensnackdelen korrigerades när vårt team skapade sälj- och hanteringslösningar för webben och mobila applikationer.

UTMANINGEN

Automatisera försäljningsorder för att bättre överensstämma med kundernas förväntningar
Underlätta bättre kommunikation med kunder för att öka förtroendet
Minska behovet av telefon och e-post för att minska omkostnader
Utöka alternativen för att underlätta olika teknikanpassningshastigheter bland kunder
Ge bättre rapporteringsfunktioner

TEKNIKVAL

En djupgående utvärdering av krav ledde till att vi valde React JS, ASP.Net och SQL Server Database som våra utvecklingsverktyg. Vi använder Google Services API:er för att stödja GPS och kartor och tillhandahålla realtidsspårning av limousiner. Authorize.net valdes för att hantera transaktioner.

IMPLEMENTERING AV LÖSNING

Digital Dividend designade och utvecklade webb- och mobilapplikationer med två distinkta faser.

FAS 1: Vi tillhandahöll en webbapplikation för att hantera kundorder. Vi skapade även orderhanteringsfunktionerna i denna fas och exponerade kapaciteten i en adminpanel. Beställning sker i en responsiv webbapplikation.

FAS 2: En on-demand-modell underlättar limousinebokningar genom mobilapplikationer som fungerar lika bra på Android och iOS. Mobilapplikationen består av en kundapplikation och en förarguide. Kunder bokar en lyxbil. Föraren accepterar bokningar och både konsument och förare spåras i Google Maps API:er. Kunden använder sedan resan under önskade timmar, och vid slutförande dras avgifter från kundkontot. Digital Dividend implementerade betalningsgateways (Authorize.net, Paypal och stripe). Implementering av skräddarsydda rapporter är tillgänglig för kunden på begäran.

KONTAKTA OSS FÖR EN FRI IT-KONSULTATION

Behöver du hjälp med att förstärka ditt team, alternativt saknar ett team och behöver hjälp? Fyll i formen nedan för att få en fri konsultation och få veta hur Digital Dividend kan hjälpa er med att få ert företag att växa

  Bevisa att du är människa genom att välja Hus.

  VAD HÄNDER HÄRNÄST?

  • Vår support kontaktar dig inom kort efter att ha läst om era behov
  • Om du har bett om det, så signerar vi en NDA för att säkerställa högsta nivå av dataskydd
  • Vår säljkontakt sätter sedan ihop ett omfattande projekt och affärsförlag (kan exemplevis innehålla estimerad tidslinje, investering, lista på CV över konsulter, m.m.)
  • Det dedikerade teamet för ditt projekt kan börja arbeta inom 10 dagar