Magento Utveckling

Keep scrolling! Keep scrolling!

Våra duktiga Magento-utvecklare vet hur plattformen fungerar. Vi utvecklar Magento-webbplatser som är snabba, skalbara och kan öka dina konverteringsfrekvenser.

Våra Magento utvecklingstjänster omfattar allt från design till utveckling. Om du väljer att arbeta med oss ​​får du en kostnadsfri första konsultation för att diskutera ditt projekt. Om det passar så börjar vi arbeta med att bygga din skräddarsydda Magento-lösning.

Anpassad e-handelsutveckling

Vi skapar anpassade Magento-butiker. Oavsett om du behöver en återförsäljare, flera butiker eller flera butiker, har vi erfarenhet och är redo att hjälpa. Om du redan har en befintlig butik byggd på någon annan plattform kan vi också migrera den till Magento med bibehållen webbplatskvalitet.

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra marknadsföringsautomatiserings- och kommunikationsverktyg i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken är utplacerad fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att säkerställa att saker fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du till och med lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

VARFÖR ANLITA DIGITAL DIVIDEND FÖR MAGENTO?

VI ÄR ERFARENA MED MAGENTO

Vi har många års erfarenhet av Magento och hjälper ett brett spektrum av kunder med detta. Från anpassad utveckling till optimering och underhåll, så kan du vara trygg med våra experter.

DEDIKERAT LAG

Om du vill anställa ett dedikerat team av Magento-utvecklare för att integrera med ditt befintliga team – med dig i spetsen – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som sköter koordinering och kommunikation åt dig. Du kan till och med kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar.

TRANSPARENS OCH RAPPORTERING

Vi tror på att hålla saker transparent för dig. Det är därför du får fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsdetaljer på Trello, vi håller dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

UPPFYLLA DINA DEADLINES

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Från planerade uppgifter till brådskande, vi utför med kvalitet och slutför ofta saker i förväg. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

    Bevisa att du är människa genom att välja Nyckel.