Om oss

Keep scrolling! Keep scrolling!

Affärer i
Sverige sedan 2008

Vi har haft vår hemmabas i Sverige sedan 2008 och vi kunde inte valt ett bättre ställe. Sverige, ett land med ett omväxlande klimat när det kommer till teknik och innovation, men även bokstavligt i form av härlig snö på vintern och långa varma nätter på sommaren. Att det är kanelbullens och fikats hemvist gör inte saken sämre!

Kunderna gillar vår flexibilitet

Till exempel, när budgeten är snäv men målen höga, kan vi erbjuda en blandning av resurser baserade i Sverige och offshore. Vi samordnar kommunikationen med offshore-resurserna så att det alltid blir en smidig upplevelser för våra kunder.

When it comes En del av Sverige sw

Vi gillar verkligen återkommande kunder

Det låter nog självklart. Vi gör gärna en extra ansträngning för att se till att ni är nöjda. Vi tar oss tid att verkligen förstå vad ni vill, och sedan håller vi er informerade med regelbundna uppdateringar längs vägen. Stor eller liten kund spelar ingen roll, vi gör vårt bästa för att du ska se positivt på att anlita oss igen.

Våra team

Vi har ett kärnteam av mjukvaruutvecklare och IT-supportpersonal som bor här i Sverige. Deras specialitet är att hjälpa svenska företag att uppnå sina IT- och programvaruutvecklingsmål.

Vi har också ett stort team av utvecklare vid vårt offshore-utvecklingscenter i Karachi, Pakistan. Tillsammans hjälper vi svenska företag att utveckla kvalitetsprogramvara. Det betyder att du kan nå dina utvecklingsmål utan att spränga din budget.

Vi är stolta över både vår kommunikation och vår kodkvalitet

Kanske bör vi nämna ett par sista saker. Ibland, när våra offshore-utvecklare är riktigt tekniskt duktiga men inte fullt så duktiga på engelska, parar vi dem med erfarna svenska mentorer som tar hand om kommunikationen. Det håller våra utvecklare nöjda, och i slutet även våra kunder.

Vi funnits sedan 2008 och har vuxit från 3 personer till över 75. Vi är ett ingenjörsdrivet företag som fokuserar på att få kundresultat. Vårt företag har huvudsakligen vuxit på goda referenser från tidigare kunder.