dd-logo-loader
logo
logo

Accessor Telematics

  • default

Accessor enables major telematics to their end users service providers

Accessor enables major telematics service providers and tier-1 customers in all verticals, in all regions, to provide modern, flexible and high-quality solutions to their end users, such as digital driving records and fleet management service administration software. Accessor's solutions are trendsetting and create unlimited opportunities for their customers. The organization is small, customer-centric and flexible, and their employees are hand-picked, highly experienced and with a common mission – to create the future.

accessor-telematics-banner

PROBLEM

Mikael Fernholm CTO på Accessor Telematics skulle leda utvecklingen av Accessor Telematics-plattformen medan det fortfarande bara var en idé, och behövde ett team med specifik kompetens för att ta det från vision till en verklig lösning. Med den välkända svårigheten att hitta tekniska personer med rätt kompetens och erfarenhet, och även med en begränsad budget, började Accessor överväga att anlita konsulter offshore.

Mikael har dock, liksom många andra, haft en viss skepsis mot konsultbranschen på grund av risken att ta emot arbetare som inte tänker långsiktigt, och som mest fokuserar på att göra sitt jobb enligt specifikationer här och nu och inget annat.

accessor-telematics-image-1
accessor-telematics-image-2

LÖSNING

Då hade han en koppling till en av grundarna av Digital Dividend Sweden, och bestämde sig för att anställa ett team bestående av fjärrutvecklare från deras kontor i Pakistan och en utvecklare på plats från deras kontor i Sverige

Med Digital Dividend hittade Mikael inte bara en lösning som var kostnadseffektiv, utan också en partner som var engagerad, mycket skicklig och engagerad i att förstå och leverera verkligt värde. Det faktum att Digital Dividend också hade stabil

processer för att anpassa och överbrygga barriärer såsom skillnader i språk, tidszon och kultur, samt verktyg för effektiv kommunikation gjorde samarbetet smidigt, enkelt och produktivt.

RESULTAT

Att arbeta med Digital Dividend gav dem den välbehövliga kompetensen och hjälpte dem som ett resultat att gå från idé till verklig lösning, såg den lanseras och den finns fortfarande på marknaden idag, driver intäkter och framgångsrikt skapa nöjda kunder och användare. Bland deras kunder finns bl.a. ABAX, en världsledande aktör inom Fleet Management.

Do you have any questions
on your mind?

This site is registered on wpml.org as a development site.