dd-logo-loader
logo
logo

AppNavi

  • default

En webbläsartillägg som hjälper användare att förstå applikationer

Ett stort tyskt företag behövde en digital adaptionsteknik. Det är en webbläsartillägg som hjälper användare att förstå applikationer. Denna tjänst kallas generellt digital adaption och utgör grunden för hjälp i sammanhang. Kort sagt är detta tillägget en ständigt aktuell digital guide för användare.

PROJEKT ÖVERSIKT

Vår klients ursprungliga idé var att skapa en Digital Adoption Platform där deras webbplatser erbjuder guidade rundturer för att främja korrekt användning av deras digitala tillgångar. Vår lösning är en Chrome-tillägg som fungerar som en Avatar för vägar och arbetsflöden. För närvarande används denna typ av tillägg av många välkända företag som McDonald’s GmbH, Allianz, KPMG, BMW GmbH och Volkswagen GmbH.

VERKTYGSVÄLJAN

UTMANINGEN

Många användare stöter på svårigheter när de använder komplexa webbplatser.
Användare behöver ofta utbildning om system.
Denna klient använder komplicerad webbaserad företagsresursplanering (ERP)-programvara.
Vi fick i uppdrag att ersätta en användarhandbok och utbildningssessioner med hjälp i sammanhanget och minska behovet av supportsessioner.
Målet är att öka effektiviteten och minska overheadkostnader.

LÖSNINGSIMPLEMENTERING

Vi inledde först med en konceptbevisning. Vi utvecklade en Google Chrome-tillägg. Lösningen lägger till användbar information vid platser som markeras av upprepade supportförfrågningar. Målet att ersätta supportförfrågningar med hjälp i sammanhanget visade sig värdefullt genom ökad produktivitet, bättre tidsanvändning och minskade kostnader. Denna tillägglösning hjälper även till att skapa bättre informationsflöden.
Så här fungerar det: När användaren besöker webbplatsen identifierar tillägget sig självt och blir omedelbart tillgängligt genom klick.

Har du några frågor?

This site is registered on wpml.org as a development site.