dd-logo-loader
logo
logo

M2M Telekom

  • default

Projekt för ansluten WordPress-webbplats

M2M-telekom är ett företag för IoT- och anslutningsprodukter i Australien. Som en del av detta projekt utvecklades två marknadsföringssidor och en e-handelssida med hjälp av WordPress-plattformen.

TEKNOLOGIVAL

WordPress, HTML, CSS, Javascript

M2M image

UTMANINGEN

M2M Telecoms är ett start-up företag för IoT- och anslutningsprodukter i Australien. Den första utmaning de ställdes inför var att ha en marknadsföringswebbplats som skulle hjälpa dem att marknadsföra sina produkter och kommunicera med sina kunder. För det andra behövde de också en e-handelssida för att sälja sina produkter.

LÖSNINGSIMPLEMENTERING

WordPress-plattformen är ett CMS som möjliggör enkel och snabb utveckling av marknadsföringssidor. Digital Dividend har ett erfaret team av WordPress-konsulter som framgångsrikt har slutfört flera projekt.

 

Marknadsföringssidor för klienten utvecklades på WordPress och implementerades på klientens produktionsmiljö. Sajterna övervakades och optimerades för bästa prestanda.

 

M2M-telekom är nöjda över att ha sina marknadsföringssidor live på kort tid samtidigt som de kunde marknadsföra produkter genom kampanjer och skapa anslutning med kunderna för framgångsrik verksamhet.

Har du några frågor?

This site is registered on wpml.org as a development site.