dd-logo-loader
logo
logo

Flutter App
Utveckling

Digital Dividend, en ledande SaaS-baserad byrå, tillhandahåller nästa generations apputvecklingstjänster baserade på Googles banbrytande Flutter-plattform. Låt ås hjälpa dig att hitta rätt fladderlösningar för ditt företag och mikroföretag.

Flutter App Development

Tjänster inom Flutter Apputveckling

Våra Flutter-utvecklare kan hjälpa dig att designa, bygga, testa och lansera fullfjädrade Flutter-appar, från att bestämma den bästa produktmarknaden till att leverera din app över flera plattformar och dess kodbas för alla plattformar. Genom att anlita våra Flutter-apputvecklingsteam eller tjänster kan du skapa fantastiska plattformsoberoende appar för iOS och Android, plattformsoberoende appar med smidiga animationer, engagerande användargränssnitt och högpresterande mobilappar.

Här är allt du behöver för att komma igång och växa din e-handelsverksamhet.

 
Skräddarsydd utveckling

Med ett brett utbud av helt anpassningsbara widgets kan du skapa inbyggda gränssnitt på några minuter.

Uttrycksfullt och flexibelt användargränssnitt

Med ramverkets skiktade arkitektur kan du skapa en anpassad och mycket anpassningsbar design som renderas snabbt.

Nativ prestanda

För att uppnå inbyggda prestandanivåer använder Flutter alla viktiga plattformsskillnader såsom scrolling, navigering, ikoner och typsnitt.

 
Stöd för kärnmoduler

Flutter är perfekt för kameror, nätverk, geolokalisering och lagring.

Integration med mindre kod

Du kan i princip återanvända 100 % av koden mellan iOS- och Android-appar, vilket leder till snabbare utveckling.

Stöd för äldre versioner

Flutter använder sin egen renderingsmotor vilket ger den en fördel jämfört med andra plattformsverktyg. Den kan därför fungera med många äldre versioner av Android som samt iOS.

Hur vi arbetar

Vi är medvetna om föränderliga affärsscenarier och krav. I detta avseende erbjuder vi anpassningsbara och bekväma engagemangsmöjligheter. Du kan välja mellan att betala ett fast pris eller betala för utförd arbetstid. Digital Dividend tillhandahåller också ett särskilt Flutter-utvecklingsteam för hela projekt. Och om du vill ha en mix av dem kan vi snabbt ändra dem för att uppfylla dina behov och göra processen så enkel som möjligt. Låter perfekt, eller hur?

 
Idealisera och strategisera:

Samarbete och upptäckter ansikte mot ansikte
Synkronisering
Specificerad vision

Design och utveckling:

UX i åtanke
Kontroll av prototyper
Implementering av kod av hög kvalitet

Kontinuerliga förändringar:

Metod för A/B-testning
Banbrytande taktik
Kontinuitet garanterad

Flutter-appar Kundprojekt

Medworks - Mobil hälsa

Digital Dividend har använt Flutter-tekniken för att utveckla en robust mobilapp för MedWorks, en omfattande lösning för vårdhantering. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en intuitiv och funktionsrik app som gör det möjligt för vårdgivare att effektivisera schemaläggning, komma åt patientinformation, hantera elektroniska journaler (EMR) och underlätta sömlös kommunikation med patienterna. MedWorks Flutter-appen ökar effektiviteten, förbättrar patientvården och ger vårdpersonalen möjlighet att leverera exceptionella tjänster.

medworks
cata-black-car

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

Digital Dividend har utvecklat en banbrytande Flutter-app för Catablack Car, en framstående plattform för biluthyrning och samåkning. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en användarvänlig app som gör det möjligt för kunderna att boka bilar, begära skjuts, spåra sina bokningar och göra säkra betalningar. Appen Catablack Car Flutter erbjuder en sömlös och bekväm transportlösning som ger användarna en problemfri upplevelse och gör det möjligt för företag att etablera en stark närvaro på biluthyrningsmarknaden.

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Digital Dividend har tillhandahållit exceptionella Flutter-apputvecklingstjänster för Congo Eats, en ledande plattform för matleverans. Våra skickliga Flutter-utvecklare har byggt en intuitiv och visuellt tilltalande app som låter användarna bläddra i restaurangmenyer, göra beställningar, spåra leveranser i realtid och ge feedback. Appen Congo Eats Flutter erbjuder en härlig och bekväm matupplevelse genom att koppla samman kunder med ett brett utbud av matställen och säkerställa effektiv och snabb leverans av mat.

congo-eats
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Digital Dividend har använt Flutter-tekniken för att utveckla en funktionsrik mobilapp för Menyoo, en onlineplattform för beställning och leverans av mat. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en engagerande app som gör det möjligt för användare att utforska menyer, anpassa beställningar, göra matbeställningar online, spåra leveranser och ge betyg och recensioner. Menyoo Flutter-appen erbjuder ett sömlöst och användarvänligt gränssnitt som förbättrar den totala matbeställningsupplevelsen och hjälper restauranger att effektivt hantera sin närvaro på nätet.

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Digital Dividend har levererat exceptionella Flutter-apputvecklingstjänster för Shippy, en omfattande plattform för frakt- och logistikhantering. Våra Flutter-experter har byggt en robust app som gör det möjligt för företag att hantera transporter, spåra leveranser, optimera transportvägar och ge insyn i logistikverksamheten i realtid. Shippy Flutter-appen erbjuder ett intuitivt och effektivt gränssnitt som effektiviserar leveransprocesserna och ökar kundnöjdheten.

shippe

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.