dd-logo-loader
logo
logo

Integrationstjänster för Betalningsportaler

Digital Dividend tillhandahåller olika integrationstjänster för betalningsgateways utöver mjukvaruutvecklingstjänster för att hjälpa våra kunder med enkla betalningslösningar online. Med en mängd olika betalningslösningar erbjuder vi rådgivning och skräddarsydda lösningar för att integrera den lämpliga betalningsgatewayen för dina affärsbehov.

payment-gateways-banner
Swish

Swish är en svensk mobilplånbok som kopplar samman en användares telefon med deras bankkonto. Genom att ange mottagaren och beloppet som ska skickas eller helt enkelt skanna en QR kod kan du göra P2P-överföringar och betalningar i butik. Att få förstahandserfarenhet av och påverka framtiden med innovation, har Digital Dividend integrerat Swish Payment Gateway för Speedoy som används av många restauranger för att ta emot betalning från slutkunder när de beställer mat online.

PayPal

PayPal är den mest använda betalningsportalen som gör det möjligt för företag ägare och kunder att genomföra interna och externa transaktioner från hela världen världen. Digital Dividend har integrerat Paypal i många webb- och mobilapplikationer för olika företag och deras verksamheter runt om i världen.

Randig

Digital Dividend har en integrerad Stripe Payment Gateway som använder Stark kundautentisering (PSD2) för våra europeiska kunder, helt i enlighet med nya europeiska bestämmelser. Stripe är den mest betrodda och bekväma betalningslösningen för kunder som vill ha den säkraste integrationen av betalningsportaler för online och personliga möten återförsäljare, programvaruplattformar, digitala marknadsplatser, e-handelssajter och allt därtill mellan.

Paynova

Paynova tillhandahåller ett komplett utbud av betaltjänster via Internet. Paynova ger tillgång till en mängd olika betalningsalternativ, inklusive kredit- och betalkort, samt som onlinebank i en mängd olika valutor och språk, allt via ett säkert gränssnitt (PCI). Digital Dividend stöder och tillhandahåller fullständig implementering av Paynovas betalningsportal för olika företag enligt kundernas krav.

HyperPay

HyperPay är en kraftfull betalningsgateway för onlinebetalningar som har banat väg för kontantlösa betalningar i hela Mellanöstern och Nordafrika. För att upprätthålla en perfekt betalning lösning har Digital Dividend integrerat Hyper Pay betalningsgateway för många e-handels- och tjänstebaserade affärsplattformar i Mellanöstern.

Authorize .NET

Authorize.Net är ett dotterbolag till Visa Inc. Det är en av de mest allmänt använda betalningsportaler. De tillhandahåller enkla, säkra och kostnadseffektiva kreditkorts- och lösningar för hantering av eCheck för att skapa bredare försäljningsmöjligheter. Digital utdelning har framgångsrikt integrerat Authorize.Net för en onlinebokningsplattform för företag i USA.

2Checkout

2Checkout är en allt-i-ett-betalningsgateway, processor och inlösen plattform. Digital Dividend har integrerat 2Checkout i olika e-handelsbaserade CMS och anpassade webbapplikationer. Genom att integrera 2Checkout kan företagare öka acceptansen och bedrägerier samt skapa friktionsfria kundupplevelser på sina webbplatser och i sina appar.

VPP API (Visa API)

Visas API:er för betalningshantering ger direkt åtkomst till Visas betalningssystem såsom auktorisering och clearing. Visas kunder, t.ex. inlösare, processorer, auktoriserade handlare och betalningsförmedlare kan använda VPP API:er för att bearbeta betalningar direkt med VisaNet. Digital Dividend har integrerat Visa för betalningshantering API för sina Fintech-baserade kundprojekt. Dessutom integrerar vi Visa Checkout som en betalningsmetod i inbyggda mobilapplikationer för Android och iOS.

STC Betalning

STC Pay är en saudiskbaserad leverantör av digitala betalningar som stöder ATM uttag via mobila applikationer. STC Pay är en trygg och säker digital plånbok som gör det möjligt att tusentals konsumenter att hantera och kontrollera sina konton var som helst och när som helst. För att upprätthålla en gateway med STC, Digital Dividend stärker olika branscher genom att tillhandahålla integration tjänster för STC Pay.

Etisalat

Det är den enda betalningsgatewayen i Förenade Arabemiraten som tillhandahåller elektroniska betalningstjänster, främst i Förenade Arabemiraten och länderna i Gulfstaternas samarbetsråd (GCC). Etisalat Payment Gateway är nästa generations betalningsinfrastruktur som inte bara hanterar transaktioner, men tillhandahåller även kund- och transaktionshanteringstjänster. Digital Dividend hjälper en rad olika företag, inklusive e-handelsplattformar, att integrera Etisalat. Vi har huvudsakligen integrerat Etisalat Payment Gateway i projekt för våra Gulf-baserade klient.

Apple Pay

Apple Pay är en mobil betalningstjänst och digital plånbok som utvecklats av Apple Inc. som gör det möjligt för användare att betala personligen, via iOS-appar och på webben med Safari. För att göra transaktionerna snabbare och mer tillförlitliga har Digital Dividend implementerat och integrerat Apple Pay i många inbyggda iOS-mobilapplikationer.

Google Pay

Google Pay är en digital plånboksplattform och ett system för onlinebetalningar som utvecklats av Google för att hantera kontaktlösa in-app- och onlineköp på mobila enheter, så att användarna kan betala med sina Android-telefoner, surfplattor eller klockor. Bland annat, Digital Dividend har implementerat och integrerat Google Pay i Native Android-applikationer och plattformsoberoende mobila applikationer som bygger på Flutter

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.