dd-logo-loader
logo
logo

Ionic-app
Utveckling

Ionic är en utmärkt plattform för att utveckla plattformsoberoende appar med en enda källkod.

Ionic App Development

Att skapa en separat app för iOS och Android, eller en native-app, kan vara kostsamt. Vissa små och medelstora företag och nystartade företag har helt enkelt inte råd med native-appar. Det är här hybridapparna kommer till undsättning. Digital Dividend har ett team av Ionic-utvecklare som är bäst på att skapa hybridappar för Android- och iOS-plattformar. Vi utvecklar snabba och skalbara hybridmobilappar med hjälp av ramverket Ionic.

 
Anpassad utveckling av e-handel

Skicka oss dina krav så kan vi ordna en skräddarsydd NopCommerce baserad butik för dig. Oavsett om du behöver en butik, flera butiker eller butiker med flera leverantörer har vi den erfarenhet som krävs för att skapa din skräddarsydda lösning. Om du redan har har en befintlig butik som byggts på någon annan plattform, då kan vi migrera den till NopCommerce utan att kompromissa med kvaliteten.

Integrationer

Vi kan hjälpa dig att skapa en komplett e-handelsbutik som är integrerad med dina marknadsförings-, kommunikations- och andra verktyg för att skapa ett komplett system för din verksamhet. Vi kan t.ex. integrera affärssystem, plugins, betalningsmetoder och Slack, SEO-verktyg och andra verktyg för automatisering av marknadsföring och kommunikation.

Underhåll

När butiken har installerats kommer vi att fortsätta tillhandahålla underhåll och support för att säkerställa att eventuella buggar eller problem åtgärdas så snart som möjligt. Vi arbetar för att säkerställa både konsekvens och prestanda i din butik. Dessutom kan du lita på oss även om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter utveckling.

Varför digital utdelning för utveckling av Nop-handel?

Våra fullfjädrade MERN Stack-utvecklare erbjuder affärsdrivna IT-lösningar för att påskynda ditt företags tillväxt och vinster. Med hjälp av topptrender (MongoDB, Express.js, React och Node.js) i MERN Stack-utveckling utvecklar våra programmerare en mångsidig, säker, prestandaorienterad interaktiv webblösning, oavsett om du letar efter någon P, utveckling eller vill ha en anpassad webbapp utvecklad med MERN stack, kan göra för ditt företags och vår verksamhets behov.

 
Du anlitar experter

Det kan vara svårt att hitta Xamarin-experter som också förstår era och vet hur de ska hålla en tydlig och öppen kommunikation med dig. När När du anlitar våra Xamarin-utvecklare håller vi dig uppdaterad från början till slut. Och inte bara att vi har en framgångsrik historia av att skapa Xamarin-mobilappar för våra kunder och kan vi göra detsamma för er.

Native Ui & Ux-designers

När du arbetar med våra Xamarin-experter får du också erfarna UI-designers och UX-ingenjörer som är specialiserade på design för inbyggda mobiler applikationer. Dina native-appar har rika användargränssnitt och intuitiva användargränssnitt som engagera och tillfredsställa dina användare.

Integrationer

Om du behöver integrera dina mobila applikationer med en anpassad eller tredjeparts-system gör vår Xamarin-utvecklingstjänst det möjligt. Resultatet av detta är att dina slutanvändare drar nytta av en rikare användarupplevelse.

 
Komplett testpaket

Vi testar era appar på olika plattformar och enheter för att säkerställa att de är funktionella, högpresterande och säkra. Xamarins automatiserade testning gör det också möjligt för oss att testa dina applikationer på tusentals enheter, så att du kan vara säker på att dina appar är skalbara.

Support och underhåll

Din app får support och underhåll även efter att vi har skrivit sista kodraderna. Det beror på att vi värdesätter dig som en livslång kund. Du kan lämna uppdateringar till oss och fokusera på din verksamhet.

Anlita dedikerade utvecklare eller välj fast kostnad

För skräddarsydd utveckling av Xamarin-mobilapplikationer kan du välja att antingen anlita ett dedikerat team av Xamarin-utvecklare eller välja en modell med fasta kostnader och låta oss börja arbeta med ditt projekt. Om du anlitar ett team av utvecklare får du också en dedikerad account manager som kan hantera all kravinsamling och samordning. I vilket fall som helst arrangemanget är flexibelt och upp till dig!

Ionic Apps Kundprojekt

Accessor - Telematics

Accessor gör det möjligt för stora telematiktjänsteleverantörer och Tier One-kunder inom alla vertikaler i alla regioner att tillhandahålla moderna, flexibla och högkvalitativa lösningar för sina slutanvändare. Accessors organisation är agil, kundcentrerad och flexibel, med ett handplockat team och ett starkt kundfokus.

accessor-telematics
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Menyoo gör det möjligt för användare att beställa mat, samla poäng och bli belönade. Denna Android- och iOS-app använder ett enkelt men effektivt format för att öka användarnas engagemang och kundlojalitet. Det finns många andra åtgärder och evenemang som gör att kunderna kan tjäna poäng som de sedan kan lösa in för att få rabatterade erbjudanden. Appen använder en säker, enkel och transparent process.

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.