dd-logo-loader
logo
logo

Iphone Applikation
Utveckling

Från företagsappar till utbildningsappar och en mängd olika spel, våra expertutvecklare för iPhone-appar vet hur man förvandlar dina fantastiska idéer till verklighet.

Iphone Application Development

Vi tillhandahåller branschledande experter – från idé till slutprodukt. Med fullt integrerade, robusta back-end-system och fantastiska användargränssnitt gör vi iPhone-appar som inte bara ser bra ut utan också fungerar bra i den verkliga världen. Vi kan tänka som dina användare och har teknisk kunskap och expertis för att designa och utveckla dina idéer.

 
Anpassad iPhone App Utveckling
Taxi iPhone Applikationer
Dedikerad iPhone Utvecklare
iPhone Utvecklare på Webbplatsen

iOS-appar Kundprojekt

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

CataBlackCar är en Uber-liknande limousinebokningstjänst med iOS- och Android-appar för passagerare och förare. Det inkluderar bilspårning i realtid, omedelbara bokningar, flexibel förarhantering, säkra betalningar och omfattande backend-administration. Förarnas löne- och företagsfakturor ingår också som en del av back office-verksamheten. Appen är specialbyggd av teamet på Digital Dividend tillsammans med vår kund Catalin Nechita.

cata-black-car
congo-eats

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Matportal med flera valutor och flera språk med användarvänliga iOS- och Android-appar för kunder och restauranger. Med restaurangappen kan restauranger enkelt hantera och fullfölja sina beställningar med realtidsaviseringar. Kunderna får orderspårning som visar både orderstatus och hur lång tid det tar för ordern att nå dem. Appen innehåller också säkra betalningar, adressverifiering och finansiella orderrapporter.

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Beställ matvaror från din närmaste butik och jämför enkelt priser med Shippe-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android. Med appen kan du enkelt skapa beställningar och betala med Paypal. Som kund kan du också skapa önskelistor, schemalägga beställningar eller helt enkelt hålla koll på livsmedelspriserna. Livsmedelsbutiker kan enkelt spåra sitt lager och alla beställningar från en enkel webbpanel för att se till att de får ut beställningarna i tid.

shippe

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.