dd-logo-loader
logo
logo

Magento
Utveckling

Våra duktiga Magento-utvecklare vet hur plattformen fungerar. Vi utvecklar Magento-webbplatser som är snabba, skalbara och kan öka dina konverteringsfrekvenser.

Magento Development

Våra Magento utvecklingstjänster täcker allt från design till utveckling. Om du väljer att arbeta med oss ​​får du en kostnadsfri första konsultation för att diskutera ditt projekt. Om det passar kommer vi att börja arbeta med att bygga din skräddarsydda Magento-lösning.

 
Anpassad utveckling av e-handel

Vi skapar skräddarsydda Magento-lösningar. Oavsett om du behöver en eller flera butiker så har vi erfarenheten och är redo att hjälpa dig. Om du redan har en befintlig butik byggd på en annan plattform kan vi också migrera den till Magento med bibehållen webbplatskvalitet.”

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra verktyg för automatisering av marknadsföring och kommunikation i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken har driftsatts fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att se till att allt fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

 

Varför använda Digital Dividend för Magento

 
Vi har erfarenhet av Magento

Vi har många års erfarenhet av Magento och hjälper en lång rad kunder med detta. Från skräddarsydd utveckling till optimering och underhåll, du kan vara säker med våra experter.

Engagerat team

Om du vill anställa ett dedikerat team av Magento-utvecklare för att integrera med ditt befintliga team – med dig vid rodret – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som tar hand om samordning och kommunikation åt dig. Du kan även kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar.

Öppenhet och rapportering

Vi tror på att hålla saker transparenta för dig. Därför får du fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsdetaljer på Trello, vi håller dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

Håll dina tidsfrister

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Vi utför allt från planerade till brådskande uppgifter med kvalitet och slutför ofta saker före utsatt tid. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.