dd-logo-loader
logo
logo

MEAN Stack
Utveckling

Vi bygger skalbara och effektiva MEAN stack-baserade applikationer för små och medelstora företag, nystartade företag och storföretag. Våra MEAN stack-utvecklare är mycket begåvade och har erfarenhet från ett brett spektrum av branscher. Från initial analys till utveckling och livstidssupport, vi tillhandahåller end-to-end MEAN-stackutvecklingstjänster.
MEAN Stack

Våra MEAN stack-utvecklare är mycket begåvade och erfarna inom ett brett spektrum av branscher. Från initial analys till utveckling och livstidssupport, vi tillhandahåller end-to-end MEAN-stackutvecklingstjänster.

MEAN Stack Kundprojekt

AppNavi

AppNavi Adoption Services gör det enkelt att lära sig ny programvara. AppNavi introducerar dina medarbetare till nya applikationer medan de arbetar. Interaktiva linjer ger exakt den information som behövs för att ta nästa steg i varje givet ögonblick. Det gör det enkelt att lära sig ny programvara… och avlastar helpdesken

custom-dashboard

Instrumentpaneler - anpassade rapporter och backends

Vårt team har byggt anpassade instrumentpaneler och backend-rapporteringsmotorer för många kunder. Våra kunder får nyckeltal och meningsfulla sammanfattningar av historiska data för att driva sin verksamhet. Om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss och fråga hur vi kan bygga intuitiva instrumentpaneler för ditt företag.

Addplay - Smarta annonser

AddPlay är en elektronisk applikation som används för att marknadsföra och skapa medvetenhet om nya produkter. Bilderna visas på LED- eller LCD-skärmar och kan även projiceras. Det krävs ingen speciell skärm för denna applikation – det enda kravet är en HDMI-port. En av de tydliga fördelarna med vårt bildskärmsnätverk jämfört med traditionell reklam är att ditt budskap alltid levereras till den relevanta kunden på försäljningsstället – ditt budskap visas vid rätt tidpunkt och på rätt plats för rätt personer.

addplay

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.