dd-logo-loader
logo
logo

MERN Stack
Utveckling

Fördjupa dig i den mångfald som MERN-stacken erbjuder för att bygga interaktiva, innovativa och intressanta webblösningar för dina företag, startups och projekt. MERN Stack (MongoDB, Express.js, React, Node.js) öppnar dörrar för exponentiell affärstillväxt, innovationsmöjligheter och mycket mer.
MERN-stack-banner

Vår expertis inom utveckling av MERN Stack

Våra fullfjädrade MERN Stack-utvecklare erbjuder affärsdrivna IT-lösningar för att påskynda ditt företags tillväxt och vinster. Med hjälp av topptrender (MongoDB, Express.js, React och Node.js) i MERN Stack-utveckling utvecklar våra programmerare en mångsidig, säker, prestandaorienterad interaktiv webblösning, oavsett om du letar efter någon P, utveckling eller vill ha en anpassad webbapp utvecklad med MERN stack, kan göra för ditt företags och vår verksamhets behov.

 
Engagerat team

Anlita dedikerade MERN Stack-utvecklare som behärskar att bygga mångsidiga och interaktiva webbapplikationer genom att utnyttja kraften i MERN-stacken.

CMS-utveckling

Våra förstklassiga utvecklare bygger interaktiva, användarvänliga, tillgängliga och intressant CMS för alla typer av företag, t.ex. mikro- eller makroföretag.

Företagslösningar

Våra MERN Stack-experter tillhandahåller de bästa företagslösningarna beroende på utifrån dina affärsbehov. Kostnadseffektivt, anpassningsbart, kompatibelt med uppåtgående trender och tidseffektivt MERN-lösningar.

 
Integration

Migration och integration på ett enkelt sätt, vår erfarna MERN-stack utvecklare har många års erfarenhet av och insikt i MERN-stackbaserade plattformar.

Utveckling av e-handel

Våra utvecklare kan förverkliga dina idéer. Med nuvarande trender inom MERN e-handelsteknik, vi bygger appar enligt dina affärsbehov.

Migration

MERN är ett anpassningsbart och livskraftigt alternativ för alla dina affärsbehov, våra experter behärskar integration och migrering på ett framgångsrikt sätt.

Anställa MERN Stack Developer från Digital Dividend = tillfredsställelse

Våra fullfjädrade MERN Stack-utvecklare erbjuder affärsdrivna IT-lösningar för att påskynda ditt företags tillväxt och vinster. Med hjälp av topptrender (MongoDB, Express.js, React och Node.js) i MERN Stack-utveckling utvecklar våra programmerare en mångsidig, säker, prestandaorienterad interaktiv webblösning, oavsett om du letar efter någon P, utveckling eller vill ha en anpassad webbapp utvecklad med MERN stack, kan göra för ditt företags och vår verksamhets behov.

 
Engagerat team

Om du representerar ett företag med ett projekt som kräver dedikerade hänsyn kan du få information om dedikerade grupper. Det är en månatlig rullande betalningsavtal.

Kontrollerad smidighet

Den kontrollerade agila arbetsmodellen passar bäst för dem som personer som har en begränsad utgiftsplan och ändå kräver viss anpassningsförmåga till förändrade förhållanden.

Tid och material

Om du representerar ett företag med odefinierade projekt och behöver arbete i framsteg, kan vi informera om timpriser. Det är ett rullande kontrakt där du betalar per timme.

MERN Stack Kundprojekt

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Beställ matvaror från din närmaste butik och jämför enkelt priser med Shippe-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android. Med appen kan du enkelt skapa beställningar och betala med Paypal. Som kund kan du också skapa önskelistor, schemalägga beställningar eller helt enkelt hålla koll på livsmedelspriserna. Livsmedelsbutiker kan enkelt spåra sitt lager och alla beställningar från en enkel webbpanel för att se till att de får ut beställningarna i tid.

shippe
congo-eats

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Matportal med flera valutor och flera språk med användarvänliga iOS- och Android-appar för kunder och restauranger. Med restaurangappen kan restauranger enkelt hantera och fullfölja sina beställningar med realtidsaviseringar. Kunderna får orderspårning som visar både orderstatus och hur lång tid det tar för ordern att nå dem. Appen innehåller också säkra betalningar, adressverifiering och finansiella orderrapporter.

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

CataBlackCar är en Uber-liknande limousinebokningstjänst med iOS- och Android-appar för passagerare och förare. Det inkluderar bilspårning i realtid, omedelbara bokningar, flexibel förarhantering, säkra betalningar och omfattande backend-administration. Förarnas löne- och företagsfakturor ingår också som en del av back office-verksamheten. Appen är specialbyggd av teamet på Digital Dividend tillsammans med vår kund Catalin Nechita.

cata-black-car
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Menyoo gör det möjligt för användare att beställa mat, samla poäng och bli belönade. Denna Android- och iOS-app använder ett enkelt men effektivt format för att öka användarnas engagemang och kundlojalitet. Det finns många andra åtgärder och evenemang som gör att kunderna kan tjäna poäng som de sedan kan lösa in för att få rabatterade erbjudanden. Appen använder en säker, enkel och transparent process.

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.