dd-logo-loader
logo
logo

Nopcommerce
Utveckling

Vi ser till att utveckla lösningar för dig som inte bara är välstrukturerade utan mycket funktionella, säkra och perfekta för din kommersiella e-handelswebbplats tillsammans med kundvagnar i snabb takt och rimlig kostnad.

NopCommerce-Development

NopCommerce utvecklingstjänster

Allt du behöver för att komma igång och växa din e-handelsverksamhet.

Utveckling

Bygg din egen engagerande och lättförståelig e-butik med hjälp av våra förstklassiga nopCommerce-designers.

Anpassning

Utveckling och anpassning efter ditt företags behov. Ge din webbplats ett utseende som sticker ut från resten.

Integration

Anpassningar enligt krav, betalningsgateways, anpassade plug-ins och allt som behövs.

 
Design

Våra förstklassiga utvecklare förvandlar din till verklighet. Du kan lita på oss för alla dina webbdesignbehov.

Uppgradera och migrera

Nopcommerce hjälper dig med smidig migrering från din nuvarande e-handelsplattform och erbjuder även uppgraderingar.

Produktledning

Produkt- och katalogbyggnation inklusive underhållsservice tillhandahålls också till våra kunder.

Flexibla modeller för engagemang

Vi förstår de föränderliga affärssituationerna och behoven. I linje med detta har vi anpassningsbara och praktiska engagemangsmodeller som du kan granska. Du kan välja om du vill betala ett fast pris för dina utvecklingskostnader, eller om du vill betala per arbetad timme för utvecklingsarbetet, eller om du vill ha ett helt dedikerat utvecklingsteam för ett projekt, eller om du vill växla mellan dessa alternativ. Vi kan anpassa dem till dina behov omedelbart och göra det problemfritt för dig. Låter perfekt, eller hur?

 
Fast pris

Ingen avvikelse från deadline eller priser och specifikationer kommer att garanterad.

Tid och material

Flexibla modeller och anpassning efter dina behov är alltid hålls med måtta.

Engagerat team

Engagerat team som säkerställer att kvalitetsarbetet levereras i tid.

Kundprojekt för Nopcommerce

Medworks - Mobil hälsa

Medworks är en IoT-baserad lösning som gör det enkelt för diabetespatienter att hålla koll på sitt blodsocker. Glu-Sage glukosmätare ansluts till dina Android- och iPhone-enheter för att hålla koll på dina glukosnivåer – den ger också dina läkare realtidsrapportering om din hälsa.

medworks
cata-black-car

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

CataBlackCar är en Uber-liknande limousinebokningstjänst med iOS- och Android-appar för passagerare och förare. Det inkluderar bilspårning i realtid, omedelbara bokningar, flexibel förarhantering, säkra betalningar och omfattande backend-administration. Förarnas löne- och företagsfakturor ingår också som en del av back office-verksamheten. Appen är specialbyggd av teamet på Digital Dividend tillsammans med vår kund Catalin Nechita.

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Matportal med flera valutor och flera språk med användarvänliga iOS- och Android-appar för kunder och restauranger. Med restaurangappen kan restauranger enkelt hantera och fullfölja sina beställningar med realtidsaviseringar. Kunderna får orderspårning som visar både orderstatus och hur lång tid det tar för ordern att nå dem. Appen innehåller också säkra betalningar, adressverifiering och finansiella orderrapporter.

congo-eats
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Menyoo gör det möjligt för användare att beställa mat, samla poäng och bli belönade. Denna Android- och iOS-app använder ett enkelt men effektivt format för att öka användarnas engagemang och kundlojalitet. Det finns många andra åtgärder och evenemang som gör att kunderna kan tjäna poäng som de sedan kan lösa in för att få rabatterade erbjudanden. Appen använder en säker, enkel och transparent process.

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Beställ matvaror från din närmaste butik och jämför enkelt priser med Shippe-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android. Med appen kan du enkelt skapa beställningar och betala med Paypal. Som kund kan du också skapa önskelistor, schemalägga beställningar eller helt enkelt hålla koll på livsmedelspriserna. Livsmedelsbutiker kan enkelt spåra sitt lager och alla beställningar från en enkel webbpanel för att se till att de får ut beställningarna i tid.

shippe

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.