dd-logo-loader
logo
logo

Shopify
Utveckling

Hos Digital Dividend får du Shopify-utvecklare med erfarenhet av att arbeta i flera olika e-handelsbranscher inklusive mode, attiraljer, leksaker, sportartiklar, byggmaterial, mat och mycket mer

Shopify Development

Shopify är en av de mest populära plattformarna för att skapa webbplatser för e-handel. Även om det kan vara enkelt att skapa lagerwebbplatser på Shopify så finns det begränsningar. För att helt kunna anpassa din webbplats eller ditt tema behöver du djupare teknisk expertis, och det är precis vad vi erbjuder. Våra Shopify-utvecklare förbättrar användarupplevelsen på din webbplats och kan öka antalet konverteringar för dig

 

 
Anpassad utveckling av e-handel

Vi skapar anpassade Shopify-butiker. Oavsett om du behöver en eller flera butiker så har vi erfarenheten och är redo att hjälpa dig. Om du redan har en befintlig butik byggd på en annan plattform kan vi också migrera den till Shopify med bibehållen webbplatskvalitet.

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra verktyg för automatisering av marknadsföring och kommunikation i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken har driftsatts fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att se till att allt fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

 

Varför använda Digital Dividend för Shopify

 
Shopify Experience

Vi har många års erfarenhet av Shopify och hjälper ett brett spektrum av kunder. Vi kan skapa din skräddarsydda Shopify-butik, oavsett om den är detaljhandelsbaserad, flera butiker eller flera leverantörer. Från anpassad utveckling till optimering och underhåll, du kan lita på våra experter.

Engagerat team

Om du funderar på att anställa ett dedikerat team av Shopify-utvecklare för att integrera med ditt befintliga team – ledd av dig – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som tar hand om samordning och kommunikation åt dig. Du kan till och med kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar

Öppenhet och rapportering

Vi tror på att hålla saker transparenta för dig. Därför får du fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsdetaljer på Trello, vi håller dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

Håll dina tidsfrister

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Vi utför allt från planerade till brådskande uppgifter med kvalitet och slutför ofta saker före utsatt tid. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.