dd-logo-loader
logo
logo

Sitecore
Utveckling

Hitta de lämpligaste lösningarna för ditt företag och din organisation på det mest kostnads- och tidseffektiva sättet. Vi utvecklar det du drömmer om, under överinseende av de bästa programvaruingenjörerna och Sitecore-proffsen.

Sitecore Development

Allt du behöver för att komma igång och utveckla ditt företag digitalt.

Våra offshore Sitecore-utvecklare tillhandahåller en rad olika utvecklingstjänster för Sitecore CMS till globala kunder. Våra dedikerade Sitecore-utvecklare har hjälpt företag av alla typer och storlekar genom att utveckla användarvänliga, säkra, skalbara och engagerande webbappar.

 
Anpassad utveckling av Sitecore

Bygg ditt eget engagerande och lättförståeliga CMS med hjälp av våra förstklassiga Sitecore-experter.

Dedikerade Sitecore-utvecklare

Anlita dedikerade Sitecore-ingenjörer som är mästare på att bygga intelligenta användargränssnitt för affärsappar genom att utnyttja kraften i Sitecore CMS.

Utveckling av flera butiker

Rekrytera Sitecore-ingenjörer som kan skapa olika butiker för att förbättra affärskunskap och vinster för att utveckla artiklar med Sitecore.

 
Migrationstjänster

Sitecore hjälper dig med en smidig migrering från ditt nuvarande CMS plattform och erbjuder även uppgraderingar.

Support och underhåll

Vårt dedikerade team av Sitecore-experter kommer att vägleda dig genom processen och erbjuda support för att underhålla Sitecore-webbportaler.

Testtjänster för Sitecore

Vårt team av Sitecore-testare utför rigorösa tester och säkerställer att applikationen fungerar felfritt på alla plattformar och prylar.

 
Utveckling av Sitecore-teman

Våra Sitecore-specialister har ett decennium av praktisk erfarenhet skapa anpassade teman som är responsiva, intuitiva, fantasifulla och engagerande

Flexibla modeller för engagemang

Vi förstår de föränderliga affärssituationerna och behoven. I linje med detta har vi anpassningsbara och praktiska engagemangsmodeller som du kan granska. Du kan välja om du vill betala ett fast pris för dina utvecklingskostnader, eller om du vill betala per arbetad timme för utvecklingsarbetet, eller om du vill ha ett helt dedikerat utvecklingsteam för ett projekt, eller om du vill växla mellan dessa alternativ. Vi kan anpassa dem till dina behov omedelbart och göra det problemfritt för dig. Låter perfekt, eller hur?

Fast pris

Ingen avvikelse från deadline eller priser och specifikationer kommer att garanterad.

Tid och material

Flexibla modeller och anpassning efter dina behov är alltid hålls med måtta.

Engagerat team

Engagerat team som säkerställer att kvalitetsarbetet levereras i tid.

Kundprojekt med Sitecore

Medworks - Mobil hälsa

Digital Dividend har haft ett nära samarbete med läkarmottagningar, kliniker och sjukhus för att implementera vår lösning för vårdhantering MedWorks. Vår portfölj visar hur MedWorks har förändrat vårdverksamheten genom att förenkla tidsbokning, patienthantering och elektroniska journaler. Genom att optimera arbetsflöden och förbättra effektiviteten har MedWorks gjort det möjligt för vårdgivare att fokusera på att leverera högkvalitativ patientvård.

medworks
cata-black-car

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

Digital Dividends plattform Catablack Car har haft en betydande inverkan på bilindustrin. Vår portfölj visar den framgångsrika implementeringen av Catablack Car och hur vi har utvecklat användarvänliga gränssnitt, sömlösa bokningssystem och effektiva lösningar för vagnparkshantering. Genom Cata Black Car har vi hjälpt företag att etablera sig på marknaden och erbjuda sina kunder en bekväm och tillförlitlig transportupplevelse.

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Digital Dividends matleveransplattform Congo Eats har förändrat hur människor beställer mat. Vår portfölj visar vår expertis när det gäller att skapa användarvänliga gränssnitt, robusta orderhanteringssystem och effektiva mekanismer för leveransspårning. Congo Eats har gjort det möjligt för restauranger att utöka sin räckvidd, locka fler kunder och erbjuda en sömlös matupplevelse hemifrån.

congo-eats

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.