dd-logo-loader
logo
logo

Umbraco
Utveckling

Letar du efter förstklassiga och kunniga Umbraco-teknologer och utvecklare? Vi erbjuder engagerade Umbraco-ingenjörer som är kunniga och har praktisk erfarenhet av Umbraco-baserade e-handelsplaner, integration, anpassning, teman och modulförbättringar.

Umbraco Development

Våra toppmoderna Umbraco-utvecklingstjänster

Våra erfarna Umbraco ingenjörer och utvecklare erbjuder affärsdrivna Umbraco e-handel och webbtjänster till globala kunder för snabb handläggningstid. De utvecklar anpassningsbara, säkra och prestationsorienterade realtidswebbappar för att låsa upp en mängd vinster för din e-handelsverksamhet.

 
Umbraco webbappar

Vårt engagerade team av Umbraco-utvecklare skapar intelligenta, innovativa och interaktiva företagswebbapplikationer enligt dina krav och verksamhet behov.

Anpassade e-handelsappar

Våra utvecklare kan förverkliga dina idéer. Med nuvarande trender inom e-handelsteknik, vi utvecklar appar enligt ditt företags behov.

Umbraco underhåll

Vår solida Umbraco support- och underhållsgrupp har långa sträckor av engagemang i att underhålla Umbraco eCommerce webbapplikationer och tillhandahålla kvalitetsarbete.

 
Anpassad Umbraco-utveckling

I ett decennium har vi tillhandahållit skalbara, säkra, funktionsrika och användarvänliga Umbraco CMS-lösningar över hela världen.

Migration och integration

Utse Umbraco-utvecklare som har erfarenhet av datamigrering ekonomiskt kunnig, anpassningsbar och uppfyller dina affärskrav.

Moduler och tillägg

Med våra offshore Umbraco designers förmedlar vi ett komplett utbud av Umbracos anpassningsadministrationer för att uppgradera ditt företags effektivitet.

 
Engagerat team

Rekrytera hängivna Umbraco-designers som är mästare på att bygga intuitiva användargränssnitt för stora företagswebbapplikationer genom att utnyttja kraften i Umbraco.

Anpassad CMS-utveckling

Vi monterar exceptionellt modifierade Umbraco CMS genom att implementera verktyg och tekniker från tredje part. Vi samlar också in extra online för de mer etablerade formulär också.

Umbraco konsulttjänster

Vi har många års erfarenhet av att erbjuda Umbraco rådgivande administrationer till nya företag, strävanden och privata satsningar. Vänlig. Vänligen kontakta oss.

Att anlita Umbraco-utvecklare från Digital Dividend = tillfredsställande slutresultat

Vi erbjuder kundtillfredsställande engagemangsplaner att välja mellan enligt följande,


 
Engagerat team

Om du representerar ett företag med ett projekt som kräver dedikerade övervägande, få lite information om dedikerade grupper. Det är en rullande månadsbetalning kontrakt.

Kontrollerad flexibilitet

Den kontrollerade agila arbetsmodellen passar bäst för dem som personer som har en begränsad utgiftsplan och ändå kräver viss anpassningsförmåga till förändrade förhållanden.

Tid och material

Om du representerar ett företag med odefinierade projekt och behöver arbete i framsteg, få lite information om tim. Det är ett rullande kontrakt som betalas per timme.

Umbraco kundprojekt

Medworks - Mobil hälsa

Digital Dividend har använt Flutter-tekniken för att utveckla en robust mobilapp för MedWorks, en omfattande lösning för vårdhantering. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en intuitiv och funktionsrik app som gör det möjligt för vårdgivare att effektivisera schemaläggning, komma åt patientinformation, hantera elektroniska journaler (EMR) och underlätta sömlös kommunikation med patienterna. MedWorks Flutter-appen ökar effektiviteten, förbättrar patientvården och ger vårdpersonalen möjlighet att leverera exceptionella tjänster.

medworks
cata-black-car

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

Digital Dividend har utvecklat en banbrytande Flutter-app för Catablack Car, en framstående plattform för biluthyrning och samåkning. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en användarvänlig app som gör det möjligt för kunderna att boka bilar, begära skjuts, spåra sina bokningar och göra säkra betalningar. Appen Catablack Car Flutter erbjuder en sömlös och bekväm transportlösning som ger användarna en problemfri upplevelse och gör det möjligt för företag att etablera en stark närvaro på biluthyrningsmarknaden.

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Digital Dividend har tillhandahållit exceptionella Flutter-apputvecklingstjänster för Congo Eats, en ledande plattform för matleverans. Våra skickliga Flutter-utvecklare har byggt en intuitiv och visuellt tilltalande app som låter användarna bläddra i restaurangmenyer, göra beställningar, spåra leveranser i realtid och ge feedback. Appen Congo Eats Flutter erbjuder en härlig och bekväm matupplevelse genom att koppla samman kunder med ett brett utbud av matställen och säkerställa effektiv och snabb leverans av mat.

congo-eats
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Digital Dividend har använt Flutter-tekniken för att utveckla en funktionsrik mobilapp för Menyoo, en onlineplattform för beställning och leverans av mat. Våra skickliga Flutter-utvecklare har skapat en engagerande app som gör det möjligt för användare att utforska menyer, anpassa beställningar, göra matbeställningar online, spåra leveranser och ge betyg och recensioner. Menyoo Flutter-appen erbjuder ett sömlöst och användarvänligt gränssnitt som förbättrar den totala matbeställningsupplevelsen och hjälper restauranger att effektivt hantera sin närvaro på nätet.

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Digital Dividend har levererat exceptionella Flutter-apputvecklingstjänster för Shippy, en omfattande plattform för frakt- och logistikhantering. Våra Flutter-experter har byggt en robust app som gör det möjligt för företag att hantera transporter, spåra leveranser, optimera transportvägar och ge insyn i logistikverksamheten i realtid. Shippy Flutter-appen erbjuder ett intuitivt och effektivt gränssnitt som effektiviserar leveransprocesserna och ökar kundnöjdheten.

shippe

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.