dd-logo-loader
logo
logo

Webb och grafik
Designtjänster

Digital Dividend tillhandahåller kompletta grafiska och webbdesigntjänster – vi skapar kreativa tillgångar som passar ditt varumärkes strategi och vision.

Web and Graphic Design Services

Våra webb- och grafiska designtjänster inkluderar:

 
Logotyp Design

Ett varumärke är ansiktslöst utan en visuell varumärkesidentitet. Vi förstår hur viktig en logotyp är för att representera ditt varumärke. Vi skapar logotyper som passar din vision. Logotyperna vi skapar är lyhörda, minnesvärda och mångsidiga.

Pappers Design

Vi ger ditt varumärke en komplett företagsidentitet genom att tillhandahålla ett komplett sortiment av designtjänster för pappersvaror – de inkluderar brevhuvuden, visitkort, fodral och andra liknande föremål.

Webb UI & UX Design

Våra designers skapar webbgränssnittsdesigner som innehåller alla nödvändiga element för att ansluta och engagera sig med dina potentiella kunder. Vårt UX-team förbättrar upplevelsen på din webbplats ytterligare så att du kan konvertera fler potentiella kunder.

Våra Förmågor

Varför Digital Dividend?

 
Skräddarsydda lösningar

Vi tillhandahåller anpassade designlösningar som passar din strategi och representera din varumärkesvision.

SAAS/Web App Design

Vi har djup UI och UX design och implementeringserfarenhet för båda SaaS-produkter och webbappar.

Retina / Responsive Designs

Våra experter skapar responsiv design som ser bra ut oberoende av skärmupplösning – från 4K TV-skärmar ner till mobila Retina-enheter.

 
Erfarna designers

Våra kvalificerade och erfarna designers har löst verkliga designutmaningar inom ett brett spektrum av industrier. Vi är redo att lyssna på dina krav och göra detsamma åt dig.

Utbildade UX-ingenjörer

Ett användargränssnitt är inte effektivt om det inte ger den önskade användarupplevelsen. Våra UX-ingenjörer arbetar med ett konverteringsfokuserat tänkesätt som syftar till att glädja dina kunder.

Beprövad meritlista

Det har vi gjort förut och det är våra nöjda kunder ett bevis på. De uppskattar vår flexibilitet, tekniska förmåga, kommunikationsförmåga och noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Webb- och grafiska kundprojekt

EA Consulting - Företagets webbplats

EA Consulting är ett fullservice ingenjörsföretag i Pakistan med verksamhet i Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Rumänien, Oman och många andra länder. Digital Dividend samarbetade med EA-teamet för att skapa sin företagswebbplats.

EA-world-web

Anpassade webbplatser - Restauranger och mer

Digital Dividend-teamet har arbetat med flera mikroplatser. Vi arbetar mycket med restaurangbranschen, och vi har över 50 restaurangwebbplatser som för närvarande är live. De har elegant design, lättanvända CMS-system och innehåll med mycket grafik. Förutom webbdesign använder vissa av våra kunder även våra marknadsförings- och SEO-tjänster för att öka sin räckvidd på nätet.

CongoEats - Beställning av mat online

Omfattande marknadsplats för beställning och upptäckt av mat för restauranger i Demokratiska republiken Kongo. Responsiv och lättviktig webbfront-end med en snabb och enkel beställningsprocess – inkluderar betalningsintegration för omedelbara betalningar. Beställningsbekräftelse i realtid från restauranger och anslutning till leveransförare. Inkluderar omedelbara uppdateringar för kunder i de fall de har beställt takeaway.

congo-eats

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.