dd-logo-loader
logo
logo

Woocommerce
Utveckling

WooCommerce är ett komplett ekosystem för att skapa dynamiska och kraftfulla e-handelsbutiker. Vi skapar anpassade WooCommerce-butiker åt dig. Från planering till utveckling och support – våra WooCommerce-utvecklare ser till att du får allt du behöver för att skapa en framgångsrik e-handelsbutik.

Woocommerce Development
 
Anpassad utveckling av e-handel

Vi skapar skräddarsydda Woocommerce-lösningar. Oavsett om du behöver en eller flera butiker så har vi erfarenheten och är redo att hjälpa dig. Om du redan har en befintlig butik byggd på en annan plattform kan vi också migrera den till Magento med bibehållen webbplatskvalitet.

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra verktyg för automatisering av marknadsföring och kommunikation i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken har driftsatts fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att se till att allt fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

 

Varför använda Digital Dividend för Woocommerce

 
Lång erfarenhet av Woocommerce

Vi har många års erfarenhet av WooCommerce och hjälper ett brett spektrum av kunder. Vi kan skapa din anpassade WooCommerce-butik, oavsett om den är butiksbaserad, en multi-butik eller om du är en leverantör med flera leverantörer. Från anpassad utveckling till optimering och underhåll, så att du kan lita på våra experter.

Engagerat team

Om du vill anlita ett dedikerat team av WooCommerce-utvecklare som integreras med ditt befintliga team – med dig vid rodret – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som tar hand om samordning och kommunikation åt dig. Du kan även kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar.

Öppenhet och rapportering

Vi tror på att hålla saker transparenta för dig. Därför får du fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsinformation på Trello, så att vi kan hålla dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

Håll dina tidsfrister

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Vi utför allt från planerade till brådskande uppgifter med kvalitet och slutför ofta saker före utsatt tid. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.