dd-logo-loader
logo
logo

Xamarin App
Utveckling

Xamarin ger dig kraftfulla plattformsoberoende applikationer med inbyggda användargränssnitt, inbyggd prestanda och inbyggd API-åtkomst.

Xamarin App Development

Varför Xamarin för mobilappsutveckling?

Xamarin är en kraftfull plattform för att utveckla inbyggda iOS- och Android-mobilapplikationer med en delad kodbas. Du behöver inte längre anlita separata utvecklare för iOS och Android – du får dina applikationer till en mycket lägre kostnad och med snabbare leveranstider.

 
Cross Platform Native Mobile Apps

Med Xamarin kan vi utveckla mobilapplikationer som är inbyggda i iOS- och Android-plattformar med en delad kodbas. Xamarin ger dig alla styrkor du behöver med inbyggda appar, inklusive prestanda, användargränssnitt och API-åtkomst. Bygg, testa och enkelt distribuera mobilapplikationer på iOS och Android med Xamarin.

Kostnadseffektiva mobilapplikationer

Istället för att anställa både Swift- och Java-utvecklare kan du förenkla och bara anlita Xamarins mobilapputvecklare. Och istället för att använda separata tillgångar för varje plattform kan du använda Xamarin ensam för att bygga, testa och distribuera inbyggda mobilapplikationer. Med det tillvägagångssättet drar du på dig färre kostnader och får mer ROI.

Kortare utvecklingstid

Med Xamarin går resan från Build till Deployment snabb. Med en enkel kodbas och automatiserad testning, Xamarin sparar tid när du bygger och distribuerar mobilapplikationer på iOS- och Android-plattformar.

Varför digital utdelning för Xamarin-apputveckling?

 
Du anlitar experter

Det kan vara svårt att hitta Xamarin-experter som också förstår era och vet hur de ska hålla en tydlig och öppen kommunikation med dig. När När du anlitar våra Xamarin-utvecklare håller vi dig uppdaterad från början till slut. Och inte bara att vi har en framgångsrik historia av att skapa Xamarin-mobilappar för våra kunder och kan vi göra detsamma för er.

Native Ui & Ux-designers

När du arbetar med våra Xamarin-experter får du också erfarna UI-designers och UX-ingenjörer som är specialiserade på design för inbyggda mobiler applikationer. Dina native-appar har rika användargränssnitt och intuitiva användargränssnitt som engagera och tillfredsställa dina användare.

Integrationer

Om du behöver integrera dina mobila applikationer med en anpassad eller tredjeparts-system gör vår Xamarin-utvecklingstjänst det möjligt. Resultatet av detta är att dina slutanvändare drar nytta av en rikare användarupplevelse.

 
Komplett testpaket

Vi testar era appar på olika plattformar och enheter för att säkerställa att de är funktionella, högpresterande och säkra. Xamarins automatiserade testning gör det också möjligt för oss att testa dina applikationer på tusentals enheter, så att du kan vara säker på att dina appar är skalbara.

Support och underhåll

Din app får support och underhåll även efter att vi har skrivit sista kodraderna. Det beror på att vi värdesätter dig som en livslång kund. Du kan lämna uppdateringar till oss och fokusera på din verksamhet.

Anlita dedikerade utvecklare eller välj fast kostnad

För skräddarsydd utveckling av Xamarin-mobilapplikationer kan du välja att antingen anlita ett dedikerat team av Xamarin-utvecklare eller välja en modell med fasta kostnader och låta oss börja arbeta med ditt projekt. Om du anlitar ett team av utvecklare får du också en dedikerad account manager som kan hantera all kravinsamling och samordning. I vilket fall som helst arrangemanget är flexibelt och upp till dig!

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.