VÅR HISTORIA

Keep scrolling! Keep scrolling!

Digital Dividend grundades 2007 och tillhandahåller tjänster till kunder över hela världen. Från vårt ursprungliga team på 4 har vi vuxit till över 70 tekniska experter idag. Vårt fokus har alltid legat på våra kunders framgång och att förverkliga deras drömmar, idéer och förhoppningar. Vi jobbar dedikerat med dina projekt så att du kan fokusera på annat.

Singulärt Fokus
Vårt fokus har alltid varit detsamma: Dina idéer, dina drömmar, dina förhoppningar och din framgång. Det fokuset är vad som inspirerar vår innovation, teknik och våra affärer.

Mångfald Av Kunder
Vi arbetar med nystartade företag, små och medelstora företag och företagskunder. Vårt skickliga och erfarna team av mjukvaruutvecklare står till din tjänst för att omsätta dina idéer till verklighet. Oavsett om du funderar på att skala ditt utvecklingsteam eller låta oss designa, utveckla och hantera ditt projekt, så är vi redo att hjälpa dig.

Distribuerat Utvecklingsteam / It-konsulter
Våra utvecklingsteam på plats och remote arbetar tillsammans med dig för att lösa dina tekniska utmaningar och för att omvandla dina idéer till produkter och tjänster. Vi har kontor i Sverige och Pakistan, och några av våra team-medlemmar finns även i USA och Australien.

Din Teknikpartner
Vi är även experter på att hjälpa våra kunder inom följande områden:

  • IoT (Internet of Things)
  • AR/VR
  • Industri 4.0
  • iOS- och Android-appar
  • Anpassade instrumentpaneler
  • Enterprise CMS-lösningar
  • Vi är redo att göra detsamma för dig om du skulle välja.

Kunder
Vi tillhandahåller tekniskt djup, passionerad personal, utvecklingskapacitet och kompletta lösningar för mjukvaruutveckling för våra kunder. Vi har hjälpt följande företag att nå sina affärs- och teknik mål:

    Bevisa att du är människa genom att välja Kopp.