Woocommerce utveckling

Keep scrolling! Keep scrolling!

WooCommerce tillhandahåller ett komplett ekosystem för att skapa dynamiska och kraftfulla e-handelsbutiker. Vi skapar skräddarsydda WooCommerce-butiker åt dig. Från planering till utveckling och support, våra WooCommerce-utvecklare ser till att du får allt du behöver för att skapa en framgångsrik e-handelsbutik.

Anpassad e-handelsutveckling

Vi skapar skräddarsydda WooCommerce-baserade butiker. Oavsett om du behöver en butik, flera butiker eller butiker med flera leverantörer, är vi redo att hjälpa dig. Om du har en befintlig butik byggd på någon annan plattform kan vi framgångsrikt migrera den till WooCommerce.

Integrationer

Vi kan integrera ERP, plugins, betalningsmetoder, Slack, SEO-verktyg och andra marknadsföringsautomatiserings- och kommunikationsverktyg i din e-handelsbutik.

Underhåll

När butiken är utplacerad fortsätter vi att tillhandahålla underhåll och support för att säkerställa att saker fortsätter att fungera smidigt. Dessutom kan du till och med lita på oss om du vill lägga till ny funktionalitet i butiken efter att den har implementerats.

VARFÖR ANLITA DIGITAL DIVIDEND FÖR WOOCOMMERCE?

LÅNG ERFARENHET MED WOOCOMMERCE

Vi har många års erfarenhet av WooCommerce och hjälper ett brett spektrum av kunder. Vi kan skapa din skräddarsydda WooCommerce-butik, oavsett om den är butiksbaserad, en multibutik eller om du är en multi-leverantör. Från anpassad utveckling till optimering och underhåll, så du kan vara trygg med våra experter.

DEDIKERAT LAG

Om du vill anställa ett dedikerat team av WooCommerce-utvecklare för att integrera med ditt befintliga team – med dig i spetsen – kan vi göra det enkelt för dig. Tillsammans med ett dedikerat team får du en lyhörd account manager som sköter koordinering och kommunikation åt dig. Du kan till och med kommunicera direkt med någon av dina teammedlemmar.

TRANSPARENS OCH RAPPORTERING

Vi tror på att hålla saker transparent för dig. Det är därför du får fullständig information om ditt team och deras arbetsstatus. Från tidrapporter till uppgiftsdetaljer på Trello, så vi håller dig uppdaterad om ditt projekt, utan dolda avgifter.

UPPFYLLA DINA DEADLINES

På Digital Dividend håller vi dina deadlines. Från planerade uppgifter till brådskande, vi utför med kvalitet och slutför ofta saker i förväg. Det gör det lättare att lita på oss och tillfredsställa dina egna kunder.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

    Bevisa att du är människa genom att välja Stjärna.