Xamarin App utveckling

Keep scrolling! Keep scrolling!

Varför Xamarin For Mobil Apputveckling?

Xamarin är en kraftfull plattform för att utveckla inbyggda iOS- och Android-mobilapplikationer med en delad kodbas. Du behöver inte längre anlita separata utvecklare för iOS och Android – du får dina applikationer till en mycket lägre kostnad och med snabbare leveranstider. Xamarin ger dig kraftfulla plattformsöverskridande applikationer med inbyggda användargränssnitt, inbyggd prestanda och inbyggd API-åtkomst.

Cross Platform Native Mobile Apps

Med Xamarin kan vi utveckla mobilapplikationer som är inbyggda i iOS- och Android-plattformar med en delad kodbas. Xamarin ger dig alla styrkor du behöver med inbyggda appar, inklusive prestanda, UI och API-åtkomst. Bygg, testa och distribuera enkelt mobilapplikationer på iOS och Android med Xamarin.

Kostnadseffektiva mobilapplikationer

Istället för att anställa både Swift- och Java-utvecklare kan du förenkla och enbart anlita Xamarin-mobilappsutvecklare. Och istället för att använda separata tillgångar för varje plattform kan du använda enbart Xamarin för att bygga, testa och distribuera inbyggda mobilapplikationer. Med det tillvägagångssättet ådrar du dig mindre kostnader och får mer ROI.

Kortare utvecklingstid

Med Xamarin går resan från Build till implementering snabbt. Med en enda kodbas och automatiserad testning sparar Xamarin dig tid när du bygger och distribuerar mobila applikationer på iOS- och Android-plattformar.

Varför Digital Dividend För Xamarin Apputveckling?

Du Anställer Experter

Det kan vara svårt att hitta Xamarin-experter som också förstår dina krav och vet hur man håller tydliga och öppna kommunikationskanaler med dig. När du anlitar våra Xamarin-utvecklare håller vi dig uppdaterad från början till slut. Och inte bara det, vi har en framgångsrik meritlista när det gäller att skapa Xamarin-mobilappar för våra kunder och vi kan göra samma sak för dig.

Native Ui & Ux Designers

När du arbetar med våra expertutvecklare Xamarin får du även erfarna UI-designers och UX-ingenjörer som är specialiserade på att designa för inhemska mobilapplikationer. Dina inbyggda appar har rika användargränssnitt och intuitiva användargränssnitt som engagerar och tillfredsställer dina användare.

Integrationer

Om du behöver integrera dina mobila applikationer med ett anpassat eller tredjepartssystem, gör vår utvecklingstjänst Xamarin det möjligt. Resultatet är att dina slutanvändare drar nytta av en rikare användarupplevelse.

Komplett Testpaket

Vi testar dina appar på olika plattformar och enheter för att säkerställa att de är funktionella, högpresterande och säkra. Xamarins automatiserade testning tillåter oss också att testa dina applikationer på tusentals enheter, så att du kan vara säker på att dina appar kommer att skalas.

Support Och Underhåll

Din app får support och underhåll även efter att vi har skrivit de sista kodraderna. Det beror på att vi värdesätter dig som en livslång kund. Du kan lämna patchar och uppdateringar till oss och hålla fokus på ditt företag.

Hyr Dedikerade Utvecklare Eller Välj Fast Kostnad

För anpassad Xamarin-mobilapplikationsutveckling kan du välja att antingen anställa ett dedikerat team av Xamarin-utvecklare eller gå med en fast kostnadsmodell och låta oss börja arbeta med ditt projekt. Om du anställer ett team av utvecklare får du också en dedikerad kontoansvarig som kan hantera all kravinsamling och samordning. Hur som helst är arrangemanget flexibelt och upp till dig!

Vad Våra Kunder Säger Om Oss

    Bevisa att du är människa genom att välja Lastbil.