dd-logo-loader
logo
logo

Utveckling Och Integration

  • default

Utveckling och integration av hälsovårdsåtgärder med IoT och hårdvarubaserad mjukvara

Ett ledande pakistanskt hälsovårdsföretag. Vår klients mål var att övervaka patienters hälsa med hjälp av en mobilapp integrerad med hälsovårdsenheter. Digital Dividend outsourcade den specifika hårdvaran från hälsovårdsleverantörer. Enheterna kopplar samman läkare med patienter genom patientens telefon och antingen en kabel- eller Bluetooth-anslutning. Användare kan mäta sin blodsockernivå, temperatur och blodtryck genom en applikation med IoT-aktiverade enheter. Denna mobilapplikation designades och utvecklades med hjälp av IoT för att utföra tester och föra register över applikationen.

gul-saga-banner

TEKNOLOGIVAL

Efter en djupgående utvärdering av olika teknikplattformar valde vi React Native, Laravel och MySQL Server Database som utvecklingsplattform. Teknikstacken har IOT-programmering och integrationer, och anpassade rapporter är nu automatiserade.
gul-saga-image-1
gul-saga-image-2

UTMANINGEN

På den tiden fanns det inga enheter tillgängliga på marknaden som kunde synkronisera med en mobilapplikation.
Patientjournaler var inte automatiserade, så manuell journalinmatning krävdes fortfarande.
Varje testresultat matades in separat, tillsammans med olika typer av poster.
Det fanns inga påminnelser om schemalagda mediciner och annan information som krävdes av patienterna.
Det fanns inte heller något automatiskt sätt att meddela familjemedlemmar om en plötslig sjukdom hos slutanvändaren.

LÖSNINGSIMPLEMENTERING

Digital utdelning källor för klienten. De ansluter till telefoner antingen via en hörlursjack eller via Bluetooth. Digital utdelning möjliggjorde IoT-programmatiskt och utvecklade den logik och kod som krävs för att integrera enheter och mobilapplikationer.

 

Användare skapar sina konton i applikationen, liksom läkarna. Läkare använder systemet för att kontrollera testresultat och granska rapporter.

 

Digital utdelning integrerade också mobilapplikationen med en hälsoenhet som mäter hälso-relaterade faktorer och behåller register. Applikationen skapar en separat post för varje mätning. Systemet genererar varningar och vidarebefordrar dem via e-post, SMS eller båda delarna. Valfritt får familjemedlemmar varningar under nödsituationer.

Har du några frågor?