dd-logo-loader
logo
logo

React Native
Utveckling

React Native är ett Javascript-ramverk med öppen källkod för plattformsoberoende utveckling av mobilappar. Med React Native är det nu möjligt att skapa en native-app för iOS- och Android-enheter med en enda kodbas. Med de omfattande biblioteken och komponenterna kan du utveckla en native-app med dynamiskt användargränssnitt och intuitiv UX. Med React Native får du kraftfulla plattformsoberoende appar till en låg kostnad och med korta utvecklingstider.

React Native Development

Våra tjänster inom utveckling av React Native-appar

Hybridutveckling, plattformsoberoende apputveckling, API-integration och mycket mer. Våra förstklassiga React Native-utvecklare levererar allt som dina appar behöver och ditt företag kräver. Vi erbjuder trygga, säkra, utbyggbara och robusta mobilapplikationer till våra internationella kunder.
 
Plattformsoberoende utveckling

Med React Native blir det enkelt att utveckla appar för flera plattformar. Våra erfarna react-programmerare utvecklar en native mobilapp för olika plattformar dela en gemensam kodbas, vilket leder till lägre kostnader och snabbare utveckling.

Underhåll och support

Vi arbetar proaktivt med att uppdatera dina ansökningar, identifiera och åtgärda buggar, så att du kan fortsätta att koncentrera dig på din kärnverksamhet för bättre optimering och lönsamhet.

API- och app-integration

Vi kan integrera era applikationer med en CRM-lösning eller olika API:er förvaltningar. Dessutom kommer vi att integrera med din affärsmiljö för att hjälpa till att du levererar den mest idealiska kundupplevelsen.

Skäl att välja React Native-apputveckling

Med en titt på fördelarna med React Native-innovation har ett stort antal organisationer bytt till denna innovation. Nedan följer en sammanfattning av fördelarna med förbättringar av React Native-applikationer.
 
Engagerat team

Om du representerar ett företag med ett projekt som kräver dedikerade hänsyn, få lite information om dedikerade team. Det är en rullande månadsbetalning kontrakt.

Kontrollerad flexibilitet

Den kontrollerade agila arbetsmodellen passar bäst för dem som personer som har en begränsad utgiftsplan och ändå kräver viss anpassningsförmåga till förändrade förhållanden.

Tid och material

Om du representerar ett företag med odefinierade projekt och behöver fortsatt arbete, få lite information om tim. Det är ett rullande kontrakt som betalas per timme.

React Native Appar Kundprojekt

Medworks - Mobil hälsa

Medworks är en IoT-baserad lösning som gör det enkelt för diabetespatienter att hålla koll på sitt blodsocker. Glu-Sage glukosmätare ansluts till dina Android- och iPhone-enheter för att hålla koll på dina glukosnivåer – den ger också dina läkare realtidsrapportering om din hälsa.

medworks
cata-black-car

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

CataBlackCar är en Uber-liknande limousinebokningstjänst med iOS- och Android-appar för passagerare och förare. Det inkluderar bilspårning i realtid, omedelbara bokningar, flexibel förarhantering, säkra betalningar och omfattande backend-administration. Förarnas löne- och företagsfakturor ingår också som en del av back office-verksamheten. Appen är specialbyggd av teamet på Digital Dividend tillsammans med vår kund Catalin Nechita.

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Matportal med flera valutor och flera språk med användarvänliga iOS- och Android-appar för kunder och restauranger. Med restaurangappen kan restauranger enkelt hantera och fullfölja sina beställningar med realtidsaviseringar. Kunderna får orderspårning som visar både orderstatus och hur lång tid det tar för ordern att nå dem. Appen innehåller också säkra betalningar, adressverifiering och finansiella orderrapporter.

congo-eats
menyoo

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Menyoo gör det möjligt för användare att beställa mat, samla poäng och bli belönade. Denna Android- och iOS-app använder ett enkelt men effektivt format för att öka användarnas engagemang och kundlojalitet. Det finns många andra åtgärder och evenemang som gör att kunderna kan tjäna poäng som de sedan kan lösa in för att få rabatterade erbjudanden. Appen använder en säker, enkel och transparent process.

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Beställ matvaror från din närmaste butik och jämför enkelt priser med Shippe-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android. Med appen kan du enkelt skapa beställningar och betala med Paypal. Som kund kan du också skapa önskelistor, schemalägga beställningar eller helt enkelt hålla koll på livsmedelspriserna. Livsmedelsbutiker kan enkelt spåra sitt lager och alla beställningar från en enkel webbpanel för att se till att de får ut beställningarna i tid.

shippe

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.