dd-logo-loader
logo
logo

IoT Applikations Utveckling

Internet of Things har revolutionerat hur vi interagerar med våra enheter.

IoT Application Development

Vårt erfarna IoT-utvecklingsteam är redo att hjälpa dig att utnyttja möjligheter inom detta område. Från backend-systemutveckling till front-end UI och UX, vi tillhandahåller end-to-end IoT-applikationsutveckling till rimliga priser.

Utveckling av iOT-applikationer Kundprojekt

Accessor - Telematics

Accessor gör det möjligt för stora telematiktjänsteleverantörer och Tier One-kunder i alla vertikaler i alla regioner att tillhandahålla moderna, flexibla och högkvalitativa lösningar för sina slutanvändare. Accessors organisation är snabbfotad, kundcentrerad och flexibel, med ett handplockat team och ett starkt kundfokus.

accessory-telematics
medworks

Medworks - Mobil hälsa

En IoT-baserad lösning som gör det enkelt för diabetespatienter att hålla koll på sina blodsockervärden. Glu-Sage glukosmätare ansluts till dina Android- och iPhone-enheter för att hålla koll på dina glukosnivåer och ge dina läkare realtidsrapporter om din hälsa.

Addplay - Smarta annonser

AddPlay är en applikation för reklam för nya produkter. Dina bilder visas via alla HDMI-kompatibla bildskärmar. En av de tydliga fördelarna med detta bildskärmsnätverk jämfört med traditionell reklam är att ditt budskap alltid levereras till din kund på försäljningsstället – din kund ser det vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

addplay

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.