dd-logo-loader
logo
logo

Android Applikation
Utveckling

Från företagsappar till utbildningsappar och en mängd olika spel, -våra expertutvecklare för Android-appar vet hur man förverkligar dina fantastiska idéer. Vi tillhandahåller branschledande expertis – från idé till slutprodukt.

android-application-banner

Med fullt integrerade, robusta back-end-system och fantastiska användargränssnitt gör vi Android-appar som inte bara ser bra ut, utan också fungerar bra i den verkliga världen. Vi kan tänka som dina användare och har teknisk kunskap och expertis för att designa och utveckla dina idéer.

 
Anpassad Android App Utveckling
Taxi Android Applikationer
Dedikerade Android Utvecklare
Android Utvecklare på Webbplatsen

Android-appar Kundprojekt

CataBlackCar - Appar för passagerare och förare

CataBlackCar är en Uber-liknande limousinebokningstjänst med iOS- och Android-appar för passagerare och förare. Det inkluderar bilspårning i realtid, omedelbara bokningar, flexibel förarhantering, säkra betalningar och omfattande backend-administration. Förarnas löne- och företagsfakturor ingår också som en del av back office-verksamheten. Appen är specialbyggd av teamet på Digital Dividend tillsammans med vår kund Catalin Nechita.

cata-black-car
congo-eats

Congo Eats - App för beställning av mat till iOS och Android

Matportal med flera valutor och flera språk med användarvänliga iOS- och Android-appar för kunder och restauranger. Med restaurangappen kan restauranger enkelt hantera och fullfölja sina beställningar med realtidsaviseringar. Kunderna får orderspårning som visar både orderstatus och hur lång tid det tar för ordern att nå dem. Appen innehåller också säkra betalningar, adressverifiering och finansiella orderrapporter.

iwant - sammanför företag och konsumenter

iWant är en B2C-applikation som kopplar samman företag och konsumenter för kortsiktiga och långsiktiga engagemang. Om du är ett nytt företag är iWant rätt plats för att få publikens uppmärksamhet i ditt grannskap. Om du är konsument hjälper iWant dig att hitta pålitliga företag med verifierade recensioner och bedrägerikontroller på plats.

iwant
shippe

Shippe - App för beställning av dagligvaror

Beställ matvaror från din närmaste butik och jämför enkelt priser med Shippe-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android. Med appen kan du enkelt skapa beställningar och betala med Paypal. Som kund kan du också skapa önskelistor, schemalägga beställningar eller helt enkelt hålla koll på livsmedelspriserna. Livsmedelsbutiker kan enkelt spåra sitt lager och alla beställningar från en enkel webbpanel för att se till att de får ut beställningarna i tid.

Menyoo - Matbeställning och kundlojalitet

Menyoo gör det möjligt för användare att beställa mat, samla poäng och bli belönade. Denna Android- och iOS-app använder ett enkelt men effektivt format för att öka användarnas engagemang och kundlojalitet. Det finns många andra åtgärder och evenemang som gör att kunderna kan tjäna poäng som de sedan kan lösa in för att få rabatterade erbjudanden. Appen använder en säker, enkel och transparent process.

menyoo

Vi är redo att bedöma din utmaning och hjälpa dig med den. Boka ett samtal för att starta.

circle-shape-with-line
bottom-banner-image

    This site is registered on wpml.org as a development site.