dd-logo-loader
logo
logo

Toppföretag december 20, 2022

DIGITAL DIVIDEND UTSETT TILL BÄSTA SVENSKA FÖRETAG

Writen by DD-seAdmin@

comments 0

I en värld som präglas av snabb teknikutveckling och SEO-utveckling är det viktigt att ligga i framkant med sina tekniska lösningar. Ett utmärkt sätt att hålla ditt företag på kundernas radar är att ha en snygg digital plattform. Om du är osäker på var du ska börja kan Digital Dividend vara svaret!

Vi är en fullservicebyrå för design och utveckling med bas i Sverige. Med närvaro i Sverige, USA, Storbritannien, Australien och Pakistan är vi övertygade om att vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas oavsett var du befinner dig.

 Vi är kända för att omvandla våra kunders idéer till verklighet. Våra specialiteter är webbutveckling, utveckling av mobilappar och outsourcing av team.

Som ett erkännande av vår banbrytande inverkan på den tekniska världen har vi utsetts till ett Top B2B-företag i Sverige enligt Clutchs rapport 2019! Vi vill passa på att tacka våra kunder, utan vilka vi inte skulle ha någon att leverera till. De deltog i kundintervjuer för att se hur mycket vi påverkade deras liv och företag. Som ett resultat av våra ansträngningar fick vi betyget 4,8/5 stjärnor!


Vi är glada att se att vinsterna fortsätter att komma! Några tankar från vårt ledarskap:

”Vi känner oss hedrade över utmärkelsen och är lyckligt lottade som har ett så bra team och kunder som har hjälpt oss att nå denna position.” – VD, Digital Dividend

För dem som inte vet det är Clutch en B2B-recensionsplattform som använder sin unika betygsmetod för att sammanställa forskning om toppföretag. Vi finns också med i The Manifests forskningskatalog, Clutchs systersajt som fokuserar på affärsdata. Visual Objects, Clutchs andra systersajt, innehåller visuella kataloger över företag, som vi, som utmärker sig genom att prestera på topp.

Leave A Comment