HYR UTVECKLARE

Keep scrolling! Keep scrolling!

HYR DEDIKERADE, PASSIONERADE OCH GRANSKADE UTVECKLARE, REDO ATT STARTA INOM ETT PAR VECKOR

Sluta slösa tid och pengar på dyra rekryteringsprocesser och misslyckade anställningar,
och fokusera istället på att bygga fantastiska lösningar!

Vi ger dig färdiga experter och kunskaper utan några långsiktiga åtaganden eller potentiella HR-problem.
Mindre risk, och mer omedelbar produktivitet.

  • Kom igång snabbt
  • Få CV på förhandsgranskade utvecklare inom 5 arbetsdagar
  • Om du inte är nöjd efter 4 veckor så betalar du inte

Spara tid och kostnader

Att hitta och anställa 10X-talanger tar massor av värdefull tid och resurser. När du arbetar med oss​​får du ett dedikerat team av expertutvecklare för webb- och mobilappar, med passion och hög kompetens, som är redo att börja arbeta åt dig.

Få tillgång till färdigheter på begäran

Skala snabbt ditt team genom att få tillgång till nya konsulter och färdigheter för ditt projekt. Oavsett om du behöver en enda mobil- eller webbutvecklare eller ett helt team kan vi ta steget och förse dig med precis det du behöver.

Enkel faktura

Betala bara för den kompetens du har anställt och enbart för arbetade timmar. Inga andra omkostnader. Vid remote arbete finns heller kostnader för utrymme eller utrustning. Betala bara ett fast pris och fokusera på ditt företags tillväxt.

VARFÖR DIGITAL DIVIDEND

DEDIKERAT TEAM AV UTVECKLARE

Vi ger dig tillgång till ett dedikerat team av experter inom webb- eller mobilutveckling som passar in i ditt team.

MULTIDISCIPLINÄRT LAG

Utvecklare, designers och kvalitetssäkringsingenjörer kan alla vara en del av ett effektivt team. När du arbetar med oss förser vi dig med exakt de experter du behöver för att få ditt jobb gjort så effektivt som möjligt.

FLEXIBLA KONTRAKT

Vi kan förse dig med utvecklare på heltid, deltid och på begäran. Du får tillgång till utvecklare i din föredragna tidszon till rimliga priser, utan dolda kostnader.

DIREKT KOMMUNIKATION

Du kommer att ha direkt kontroll över ditt team. Du kan till och med kommunicera direkt med en enskild gruppmedlem. Vi föredrar att använda Skype och Slack, och vi är öppna för att använda dina föredragna kanaler också.

DEDIKERAD KONTOHANTERARE

För optimal effektivitet och lätthet att arbeta tillsammans får du en egen dedikerad kundansvarig för att samordna krav och kommunikation.

FULLSTÄNDIG ÖPPENHET

Vi håller vårt arbete och våra processer transparenta. En del av det innebär att du får tillgång till uppgiftslistor, statusrapporter och individuella tidrapporter. Du är också fri att arrangera regelbundna stand up-möten. Allt anpassas efter du vill ha det!

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

    Bevisa att du är människa genom att välja Flagga.