dd-logo-loader
logo
logo

myCCO Portalen

  • default

En organisation i USA

Den Nationella Kommissionen för Certifiering av Kranoperatörer (NCCCO) är en icke-vinstdrivande organisation i USA som utvecklar och administrerar nationella certifieringsprogram för kranoperatörer, riggare och signalpersoner. NCCCO grundades år 1995 med målsättningen att främja säkerheten vid krananvändning och minska risken för olyckor genom att etablera ett standardiserat test- och certifieringsprogram. myCCO Portal är en plattform som erbjuder certifieringstjänster för kranoperatörer och relaterad personal. Den tillhandahåller olika funktioner såsom online-registrering för tentor, registrering av testplatsers läge, åtkomst till studiematerial, förnyelse av certifikat samt spårning av certifieringar, samt en tjänst för verifiering av referenser för arbetsgivare.

TEKNIKVAL

.NetCore 6 (API, AF), Azure (AD B2C, APIM, VM, AF, App Services, Blob Storage), MS Dynamics (Power Apps, CRM/XRM), Headless WordPress med ReactJs.

anujum image 2

UTMANINGEN

Huvudsyftet med projektet var att effektivisera certifieringsprocessen och förbättra effektiviteten och effektiviteten av kranoperationer inom industrin. Utmaningarna inkluderade att utveckla en användarvänlig och skalbar portal som skulle möjliggöra för kranoperatörer och relaterad personal att enkelt registrera sig för prov, komma åt studiematerial, förnya certifikat och följa sin certifieringsframsteg. Dessutom behövde portalen tillhandahålla en tjänst för verifiering av referenser för arbetsgivare, för att säkerställa att certifierad personal var legitima och aktuella.

LÖSNINGSIMPLEMENTERING

För att uppfylla kundens krav tillhandahöll vi ett backend-utvecklingsteam bestående av professionella för att utveckla plattformen. Vi höll dagliga avstämningar med utvecklingsteamet och NCCCO:s innovationschef, Joel, för att säkerställa att projektet framskred smidigt. Vi använde den senaste teknikstacken, inklusive .NetCore 6 (API, AF), Azure (AD B2C, APIM, VM, AF, App Services, Blob Storage), Ms Dynamics (Power Apps, CRM/XRM) samt Headless WordPress med ReactJs, för att säkerställa att plattformen var robust, skalbar och användarvänlig. Dessutom integrerade vi externa tjänster såsom Authrize.Net, Microsoft Graph API och Zoomorphix för att förbättra plattformens funktionalitet.


myCCO Portal har varit framgångsrik i att effektivisera certifieringsprocessen och förbättra effektiviteten inom kranoperatörsbranschen. Kranoperatörer och relaterad personal drar nytta av plattformens användarvänliga gränssnitt och möjligheten att enkelt registrera sig för examina, komma åt studiematerial, förnya certifikat och följa sin certifieringsframsteg. Tjänsten för verifiering av legitimation bidrar också till att arbetsgivare kan känna sig trygga i att deras personal är certifierad och uppdaterad.

Har du några frågor?

This site is registered on wpml.org as a development site.