dd-logo-loader
logo
logo

Online Beställnings System

  • default

Limousinebilstjänsters onlinesystem för beställning

Ett stort limousineföretag baserat i USA. Denna kund erbjuder lyxig körning med privatchaufför på hyresbasis. Innan Digital Dividend blev involverat hanterade kunden endast bokningar manuellt via telefonsamtal, e-post och sociala nätverk. Den konkurrensmässiga nackdelen rättades till när vårt team skapade försäljnings- och hanteringslösningar för webb- och mobilapplikationer.

Limousine Car Services Banner

TEKNOLOGIVAL

En djupgående utvärdering av kraven ledde oss att välja React JS, ASP.Net och SQL Server Database som våra utvecklingsverktyg. Vi använder Google Services API:er för att stödja GPS och kartor samt för att ge realtidsövervakning av limousine. Authorize.net valdes för att hantera transaktioner.
Limousone Car Services Image 1
Limousine Car Services Image 2

UTMANINGEN

Automatisera försäljningsorder för att bättre anpassa dem till kundernas förväntningar
Underlätta bättre kommunikation med kunderna för att öka förtroendet
Minska behovet av telefon och e-post för att minska omkostnaderna
Utöka alternativen för att underlätta olika takt i införandet av teknik bland kunderna
Tillhandahålla bättre rapporteringsfunktioner

LÖSNINGSIMPLEMENTATION

Digital Dividend designade och utvecklade webb- och mobilapplikationer med två tydliga faser.

 

FASS 1: Vi tillhandahöll en webbapplikation för att hantera kundbeställningar. Vi skapade också funktionerna för orderhantering i denna fas och exponerade förmågorna i en administratörspanel. Beställningar görs i en responsiv webbapplikation.

 

FASS 2: En modell på begäran underlättar limousinebokningar via mobilapplikationer som fungerar lika bra på Android som på iOS. Mobilapplikationen består av en kundapplikation och en förarhandledning. Kunden bokar en lyxbil. Föraren accepterar bokningar och både kund och förare spåras i Google Maps API:er. Kunden använder sedan färden under önskade timmar, och vid avslut dras kostnaderna från kundens konto. Digital Dividend implementerade betalningsportar (Authorize.net, Paypal och stripe). Implementering av anpassade rapporter är tillgänglig för kunden på begäran.

Har du några frågor?

This site is registered on wpml.org as a development site.