dd-logo-loader
logo
logo

Okategoriserad Toppföretag augusti 4, 2023

ÄR HUBSPOT CMS RÄTT VAL FÖR DIG?

Writen by DD-seAdmin@

comments 0

Innan vi börjar diskutera HubSpot CMS kommer vi att titta på vad ett Content Management System (CMS) är.

Ett CMS är helt enkelt ett system som hanterar innehåll. Låt oss dela upp dessa tre komponenter och göra en mer djupgående analys.

Vad är innehåll?

Innehåll är både information och kommunikation, och den totala summan av läsbarhet, relevans och användbarhet för den information som presenteras, och det sätt på vilket den presenteras. Innehåll kan omfatta text, grafik, video, bilder, ljud, dokument, register etc. Eftersom vi talar om onlineinnehåll kan det vara allt som lagras och hanteras online.

Vad är management?

Det handlar om att hantera, styra, hantera eller kontrollera digitalt innehåll elektroniskt.

Vad är ett system?

Ett system är en uppsättning interagerande eller ömsesidigt beroende komponenter som arbetar tillsammans för att uppnå ett gemensamt mål. Med ”system” avses här ett programverktyg eller en kombination av programverktyg som gör det möjligt att hantera innehåll på ett effektivt och ändamålsenligt sätt för att uppnå en önskad effekt.

Nu kombinerar vi alla tre definitionerna:

Ett CMS är ett programvarusystem som gör det möjligt för grupper av både tekniska och icke-tekniska personer inom en organisation att lagra, redigera, hantera, kontrollera och publicera en mängd olika informativa och värdefulla digitala innehåll för att uppnå ett gemensamt mål: dvs. att locka de ideala besökarna till sidan för att öka antalet leads.

Beroende på vad du vill att din webbplats ska göra finns det många olika typer av Content Management System.

  • WCMS (system för hantering av webbinnehåll)
  • CCMS (system för hantering av komponentinnehåll)
  • ECMS (Enterprise Content Management System)
  • DMS (dokumenthanteringssystem)
  • LCMS (system för hantering av utbildningsinnehåll)
  • EDRMS (elektroniskt dokument- och ärendehanteringssystem)

Vilken typ av CMS som uppfyller ditt företags krav beror på vilken typ av innehåll du vill hantera, storleken på din organisation, interna resurser och många andra faktorer.

Dagens marknadsförare använder inte traditionella marknadsföringsmetoder. I stället för att skrämma upp potentiella kunder med gerillamarknadsföring eller telemarketingtaktik och överdriven sms-marknadsföring för att öka försäljningen, vad sägs om att locka besökare till er genom att ge dem något de vill ha och behöver, och bygga upp goodwill och förtroende? Det är så moderna marknadsförare omvandlar sina besökare till leads. Detta är vad vi kallar inbound marketing. Inbound marketing använder hela spektrumet av plattformar som finns tillgängliga online som ett sätt att locka nyckelpersoner till din webbplats och förvandla dem till leads genom: Sociala medier, SEO, e-postmarknadsföring och bloggning.

Inbound Marketing fungerar inte isolerat – det finns så många komponenter och länkar som måste kopplas samman. Till exempel: från bloggar till tweets till e-post – alla dessa fungerar tillsammans och måste därför hanteras tillsammans. Det innebär att du måste besöka många olika webbplatser för att hantera många olika plattformar, med olika inloggningar och olika spårning för varje enskild sak du gör. Det kan bli överväldigande och nästan omöjligt att hantera på ett smidigt sätt.

HubSpot är lösningen på de ovan nämnda problemen! Med HubSpot kan du samla allt på ett ställe. HubSpot CMS har moderna och avancerade analysmetoder och en tracker som visar dig direkt avkastning på investeringen för dina marknadsföringsinsatser. Att migrera din webbplats till HubSpot CMS har många fördelar. Några av de främsta fördelarna nämns nedan:

Ett verktyg för alla:

Oavsett om det handlar om inbound-kampanjer, erbjudanden, e-post, SEO eller CTA, är allt anpassat till en enda plattform – detta ger en effektiv hantering av innehåll.

Filhantering:

Med HubSpot-plattformen är det enkelt att komma åt filerna och använda dem var som helst på webbplatsen. Detta alternativ gör det enkelt att konsolidera alla marknadsföringsaktiviteter.

Anpassning av innehåll:

Med HubSpot får du använda Smart Content, ett CRM med skräddarsydda marknadsföringstaktiker, som automatiskt och magiskt anpassar din webbplats och länkar den till varje unik besökares behov och smak.

Rapportering med sluten krets:

Detta gör det enkelt att få insikter om effekten av ditt innehåll i förhållande till resten av dina marknadsföringsaktiviteter.

Snabb och säker webbplats:

Genom att hosta din webbplats på HubSpot kan du dra nytta av HubSpot’s företagsklassade Content Delivery Network. Ett CDN är ett nätverk av proxyservrar som används av flera datacenter för att säkerställa hastighet och säkerhet. Det innebär att risken för driftstopp är låg. Under 2014 uppnådde HubSpot en drifttid på 99,99 %.

Enligt HubSpot har företag som använt HubSpot sett sin trafik öka med mer än 25 gånger.

För att avgöra om HubSpot är rätt val för ditt företag måste du först bedöma dina affärsmål och din budget och undersöka dina alternativ. Försöker du just nu skala upp din verksamhet? Vilka är era mål för omsättningstillväxten? Letar du efter ett kraftfullt verktyg för inbound marketing-strategi som ökar företagets försäljning? Om svaret på någon av dessa frågor är ”Ja”, då har du valt rätt innehållshanteringssystem.

Att välja HubSpot är ett stort affärsbeslut och kräver genomtänkt planering för design och implementering. Det kan vara kostsamt, men det är värt investeringen om det väljs med omsorg.

Tags :

Leave A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.