dd-logo-loader
logo
logo

Toppföretag november 14, 2023

Clutch Crowns Digital Dividend som en av de spelförändrande webbutvecklarna på marknaden

Writen by DD-seAdmin@

comments 0

thumbail-game-changing-web-developers

Många företag missar stora möjligheter online genom att inte ha en stark digital närvaro. Ett exempel är att de inte har någon egen webbplats, vilket är ett ödesdigert misstag i dagens digitala värld! Att ha en egen webbplats är enklare än du tror, och med hjälp av vårt team på Digital Dividend kan vi se till att processen går så smidigt som möjligt.

Som ett fullserviceföretag inom mjukvaruutveckling är Digital Dividend baserat i Sverige och har verksamhet i USA, Storbritannien och Pakistan. Vi hjälper företag och organisationer att öka kundnöjdhet och lojalitet, optimera inkomstströmmar, stärka konkurrenskraften eller förverkliga innovativa idéer och omvandla företagsägares visioner till verklighet.

Detta görs genom att skapa fängslande, mycket lönsamma och överlägsna mobila applikationer, webbaserade e-handelsplattformar och systemlösningar. Vi erbjuder också passionerade, förkvalificerade mjukvaruutvecklingskonsulter till konkurrenskraftiga priser. I det sammanhanget är vi stolta över att meddela att våra insatser i branschen nyligen erkändes av Clutch, som utnämnde oss till en av de spelväxlande webbutvecklarna i Pakistan!

Clutch är, för dem som inte vet, en etablerad plattform i hjärtat av Washington, DC, som är engagerad i att hjälpa små, medelstora och stora företag att identifiera och ansluta sig till de tjänsteleverantörer de behöver för att uppnå sina mål.

Denna prestation betyder mycket för oss och vi är tacksamma mot Clutch och deras team för att ha gjort detta till verklighet. Vi vill minnas denna milstolpe genom att visa våra bästa recensioner och vittnesmål på Clutchs profil, här är de:

”Vi har arbetat med två olika projektledare, Moshin och Ayaz. Vi fann ett sätt att arbeta i separata sprintar istället för att sammanfoga sprintarna. Det gör det enklare att kvalitetskontrollera utan att missa något. Jag rekommenderar alla att arbeta på detta sätt. Både Ayaz och Moshin arbetar professionellt som agila projektledare bör i Trello och de delar anslagstavlorna så att vi kan följa processen.” Richard Seifert, VD för Accurator

”Vi är verkligen nöjda med deras prestation. Vi hade många diskussioner om våra mål och preferenser för olika verktyg under projektet. När vi väl kommit överens om specifika villkor, arbetade vi bra tillsammans.

Deras chef håller regelbunden kontakt med oss, vilket vi uppskattar. Vi har en god dialog mellan oss. Vi får mycket stöd från Digital Dividend. De har erfarenhet av att arbeta med många appar.” Marknadschef, White Walruss AB

Kontakta oss och berätta mer om ditt nya projekt!

Tags :

Leave A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.